Pancaky Mix Vegan Biologisch Bundel Basis

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pancaky Mix Vegan Biologisch Bundel Basis? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
€ 42,95
Op voorraad
SKU
58200
Verwachte levertijd: 6 werkdag(en)
  + -
  • Koop 3 voor € 41,66 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 40,80 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 38,65 (incl. BTW) per stuk

  Lekkere pannenkoeken

  Pannenkoeken zijn als ontbijt, lunch en avondeten te eten. Uiteraard zijn zelfgebakken pannenkoeken het lekkerst. Maar pannenkoeken hebben niet de reputatie dat ze gezond zijn. Daar komt nu verandering in!

  ✓ Biologisch ✓ Vegan ✓ Superfood

  De pannenkoekenmixen van Pancaky bestaan uit 100% biologische ingrediënten, alle ingrediënten zijn vegan en veel van de ingrediënten zijn bekende superfoods, die een gezonde twist geven aan je pannenkoek. Dit alles maakt de biologische pannenkoekenmix van Pancaky tot een lekkere en goede voedingsbron om van te genieten. Deze pannenkoekmix bevat geen dierlijke producten en is dus zeer geschikt is voor veganisten en vegetariërs.

  4 heerlijke smaken

  Onze Pancaky mixen zijn er in 4 overheerlijke smaken: Apple-Kaneel, Pumpkin-Spice, Aardbei-Kokos en Banaan-Chocolade. Elke versie levert een pannenkoek die zonder beleg al lekker smaakt!

  Elke verpakking bevat 400 gram pannenkoekenmix.

  10% probeerkorting

  We hebben alle smaken samengevoegd in deze handige bundel. Probeer ze allemaal en profiteer van 10% korting op de normale verkoopprijs!

  Premium Pancaky Mix Vegan Biologisch Bundel Basis

  Pancaky Mix Vegan Biologisch Bundel Basis van Pancacy is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  Pannenkoeken zijn heerlijk als ontbijt, lunch, avondeten en dessert. En met behulp van de recepten en mixen van Pancaky maak je ze ook makkelijk biologisch, vegan én glutenvrij!

  De door ons geselecteerde biologische Vegan Pannenkoekenmixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

  Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.