Panela Suiker Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Panela Suiker Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,25
Op voorraad
SKU
42770-conf
+ -

Oorsprong Panela Suiker

Panela suiker komt oorspronkelijk uit Midden- en Zuid Amerika. De aangename zoetheid, met zijn heldere karamel en lichte frisheid, wordt aangevuld door een subtile zoethoutsmaak.

Productieproces Panela suiker

Panela suiker wordt gehaald uit zuiver sap van de suikerriet, waardoor een aantal waardevolle ingrediënten zoals vitamines en mineralen niet verloren gaan.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

Panela is niet geraffineerd. Dat betekent dat alle vitaminen en mineralen er nog in zitten. Panela suiker heeft een goudgele tot karamel bruine kleur. In Colombia wordt biologische panelasuiker vooral gebruikt in warme en koude dranken. Afhankelijk van de gewenste zoetheid wordt de juiste hoeveelheid gemengd met koud of warm water.

Premium Panela Suiker Biologisch

Panela Suiker Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.