organic

Peper Poeder Groen Biologisch

5/5.0 (3 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Peper Poeder Groen Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Gemaakt van onrijpe groene vruchten voor behoud van kleur en mildere smaak.
  • plus-circle Ideaal om sauzen, gevogelte, vlees en vis op smaak te brengen.
  • plus-circle Veelzijdig in gebruik en geschikt voor verschillende gerechten.
Details

Peper in de groene kleur

Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant. De scherpe smaak ontstaat door het bestandsdeel piperine. Peper heb je in verschillende kleuren, zwart, wit en groen. De peperplant groeit van oorsprong vooral in India. Peper wordt geproduceerd in de meeste tropische gebieden. Groene peper komt evenals zwarte peper van de onrijpe groene vrucht. Zwarte peper ontstaat door verkleuring wanneer de bessen worden gedroogd. Hierdoor concentreerd zich de hoeveelheid peperine ook een beetje. Zwart peper is daarom de scherpste peper. Om groene peper te krijgen worden de bessen na de oogst niet gedroogd, maar geconserveerd zodat de kleur bewaard blijft. Het poeder van de groene peper is iets milder van smaak dan dat van zwarte peper.

Gebruik van groene peper

Groene peper is ideaal om sauzen, gevogelte, vlees en vis op smaak te brengen.

Waar kan ik groene peper poeder kopen?

Gemakkelijk groene peper poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je groene peper poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele groene peper poeder aanbieding meer.

Peper Poeder Groen Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde groene peper poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Peper Poeder Groen Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Peper Poeder Groen Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Peper Poeder Groen Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80094-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Groene peper
Speciale Eigenschappen BIO, Vegan
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
star star star star star
fijn
Goede prijs en de molen doet wat je ervan verwacht.
star star star star star
fijn
Goede prijs en de molen doet wat je ervan verwacht.
star star star star star
Pikante saus weer lekker
Ideaal voor de bereiding van een pittige saus!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op