Pepermuntblad Fijn Gesneden Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pepermuntblad Fijn Gesneden Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is Pepermuntblad?

Perpermunt is een kruid dat lid is van de lipbloemenfamilie. Het is ontstaan door een kruising van watermunt en aarmunt en werd voor het eerst gevonden in een Engels veld vol watermunt in de 17e eeuw.

Eigenschappen van Pepermuntblad

Pepermuntbladeren zijn een bron voor de stoffen menthol en menthoon. De bladeren worden ook gebruikt als smaakstof voor ijs, snoep, tandpasta en verschillende alcoholische dranken. De gedroogde bladeren zijn ideaal om thee van te trekken. Ook worden de bladeren ingezet vanwege hun koelende en kalmerende werking in shampoo, zeep en huidverzorgingsproducten.

Nog een laatste interessant feitje over pepermunt

De wortel van de plant verzamelt en bindt radium. De plant zou dus gebruikt kunnen worden om radioactief vervuilde grond schoon te maken.

Waar kan ik pepermuntblad kopen?

Gemakkelijk pepermuntblad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je pepermuntblad kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele pepermuntblad aanbieding meer.

Pepermuntblad Fijn Gesneden Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde pepermuntblad komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Pepermuntblad Fijn Gesneden Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Pepermuntblad Fijn Gesneden Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Pepermuntblad Fijn Gesneden Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 45590-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Gesneden
Kleur Groen
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Pepermunt
Speciale Eigenschappen BIO, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Duitsland, Egypte
Land van productie Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 158 kcal / 662 KJ
Eiwitten 12 g
Koolhydraten 16 g (Sugars: 16 g)
Waarvan Suikers 16 g
Vetten 2 g (Saturated: 0 g)
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 10 g
Natrium 41 mg
Zout 0 g (Sodium: 41 mg)
Reviews
lekker
Een lekker ingrediënt voor thee!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op