Pepermuntblad Fijn Gesneden Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pepermuntblad Fijn Gesneden Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,14
Op voorraad
SKU
45590-conf
+ -

Wat is Pepermuntblad?

Perpermunt is een kruid dat lid is van de lipbloemenfamilie. Het is ontstaan door een kruising van watermunt en aarmunt en werd voor het eerst gevonden in een Engels veld vol watermunt in de 17e eeuw.

Eigenschappen van Pepermuntblad

Pepermuntbladeren zijn een bron voor de stoffen menthol en menthoon. De bladeren worden ook gebruikt als smaakstof voor ijs, snoep, tandpasta en verschillende alcoholische dranken. De gedroogde bladeren zijn ideaal om thee van te trekken. Pepermuntthee heeft een kalmerende werking op de maag en darmen. Ook worden de bladeren ingezet vanwege hun koelende en kalmerende werking in shampoo, zeep en huidverzorgingsproducten.

Nog een laatste interessant feitje over pepermunt

De wortel van de plant verzamelt en bindt radium. De plant zou dus gebruikt kunnen worden om radioactief vervuilde grond schoon te maken.

Waar kan ik Pepermuntblad kopen?

Gemakkelijk Pepermuntblad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Pepermuntblad bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Pepermuntblad aanbieding meer.

Premium Pepermuntblad Fijn Gesneden Biologisch

Pepermuntblad Fijn Gesneden Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.