Peterselie Gesneden kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Peterselie Gesneden kiemarm B… Lees hieronder verder...
Vanaf € 5,46
Op voorraad
SKU
80090-conf
+ -

Peterselie kruiden Biologisch

Onmisbaar voor iedere kookliefhebber: Holyflavours Peterselie kruiden Biologisch. Je vindt deze kruidensoort terug in ons veelzijdige assortiment aan 100% natuurlijke kruiden. Peterselie komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied en heeft een fris en enigszins hartige smaak. Opvallende wetenswaardigheid over deze kruidensoort is dat de Oude Grieken dachten dat het peterselie-plantje was ontstaan uit het bloed van Archemous, een van hun helden. Voor de Grieken had dit kruid ook een belangrijke functie namelijk om hun winnaars mee te kronen de peterselie werd samen met laurierbladen gevlochten in de vorm van een Lauwerkrans. Tegenwoordig staat peterselie vooral bekend als overheerlijk kruid dat boordevol vitaminen en mineralen zit.

Vitaminerijke garnering

Naast de toepassing als smaakversterker aan gerechten, zie je peterseliekruiden ook vaak in restaurants als garnering op je bord verschijnen. Sommige mensen doen zich tegoed aan het gerecht, maar laten de peterseliegarnering liggen. Dat is zonde, want in dit kruid zitten tal van goede voedingsstoffen. Denk hierbij aan de vitaminesoorten A, B, C en K. Ook bevat het betacaroteen en een grote verscheidenheid aan mineralen zoals calcium, fosfor, mangaan, magnesium, ijzer, kalium, zwavel en foliumzuur. Hierdoor kan het je spijsvertering ondersteunen en positief bijdragen aan tal van andere zaken. Kortom, we raden je aan om deze garnering voortaan zeker niet te laten liggen.

Overheerlijke smaakversterker

Je kunt de biologische peterselie van Holyflavours aan diverse gerechten toevoegen. Uiteraard is dit kruid uitermate geschikt als smaakversterker in Mediterrane gerechten. Een peterselie-pesto bijvoorbeeld, is overheerlijk. Datzelfde geldt voor kruidenboter en knoflooksaus waar deze kruidensoort aan is toegevoegd. Maar daar blijft het zeker niet bij. Het is ook lekker bij vlees- en vismaaltijden en voor de vegetarische keuken. Ontdek het zelf en bestel vandaag nog de biologische variant van Naturaplaza. Doe je dit voor 16.00 uur dan kun je deze super-lekkere kruidensoort morgen al toevoegen aan het diner. We wensen je alvast smakelijk eten. Bij Naturaplaza kun je biologische peterselie kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.