Pijnboompitten heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pijnboompitten heel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 9,23
Op voorraad
SKU
45370-conf
+ -

O Denneboom

De meeste mensen kennen de dennenboom alleen als kerstboom. Maar wist je dat dennenbomen ook een zeer gezond zaad produceren? Pijnboompitten!

Pinus Koraiensis en Pinus Sibirica

De pijnboompit is het zaad van een den. Er zijn wel 20 verschillende soorten dennen die zaad produceren dat groot genoeg is voor menselijke consumptie, maar slechts 4 ervan worden op grote schaal geteeld voor de productie van pijnboompitten. Deze pijnboompitten komen van 2 van die rassen. De Pinus Koraiensis is een den die van oorsprong voorkomt in Noordoost-Azië en de Pinus Sibirica den groeit zoals de naam zegt in Siberië.

Gezondheidsvoordelen

Pijnboompitten werken cholesterolverlagend. Deze pitten zijn rijk aan gezonde, onverzadigde vetzuren. Ze zitten ook vol met mineralen, vitaminen en eiwitten.

Gebruik van pijnboompitten

Pijnboompitten smaken heerlijk in salades, pasta, carpaccio, pesto of zelfs in koude nagerechten zoals yoghurt of met chocolade. Door de diversiteit wordt het in de hele wereld op verschillende manieren gebruikt.

Premium Pijnboompitten heel Biologisch

Pijnboompitten heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zaden & pitten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Bij ons kun je daarom kwalitatief de beste pijnboompitten kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.