Pizza 'Bella Serata' Kruidenmix Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pizza 'Bella Serata' Kruidenmix Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,83
Op voorraad
SKU
41950-conf
+ -

Zo gebruik je onze 'Bella Serata' kruidenmix

De kruidenmix kun je over je pizza strooien om hem op smaak te brengen. Ook lekker op een pizzabroodje, over tomatensalsa, op een bruschetta of in een pastasaus.

Samenstelling van Pizza 'Bella Serata' kruidenmix

Deze speciale kruidenmix is 100% puur natuur, zonder toevoegingen. De mix bestaat uit: paprika, oregano, peper, basilicum, tijm, koriander, rozemarijn, ui, marjolein en zonnebloemolie. Al deze ingrediënten zijn biologisch. De mix geurt heerlijk mediterraans en smaakt aangenaam pittig.

Ingrediënten:

Paprika*, oregano*, peper*, basilicum*, tijm*, koriander*,
rozemarijn*, ui*, marjolein*, zonnebloemolie*.
(* = biologisch)

Waar kan ik biologische kruidenmix kopen?

Gemakkelijk biologische kruidenmix kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische kruidenmix bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische kruidenmix aanbieding meer.

Pizza 'Bella Serata' Kruidenmix Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische kruidenmix komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Pizza 'Bella Serata' Kruidenmix Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Pizza 'Bella Serata' Kruidenmix Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Pizza 'Bella Serata' Kruidenmix Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.