Pompoenpitten donkergroen Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pompoenpitten donkergroen Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,35
Op voorraad
SKU
80057-conf
+ -

Oorsprong van pompoen

Pompoenen komen oorspronkelijk uit Midden en Zuid-Amerika. De pompoen groeit terwijl hij op de grond staat. Sommige soorten zijn eetbaar, maar kalebassen kunnen alleen decoratief worden gebruikt.

Pompoenpitten

Pompoenpitten zijn platte, ovaalvormige zaden van de pompoen. Van binnen zijn ze groen, maar ze hebben een omhulsel dat wit van kleur is. Pompoenpitten is van oudsher een seizoensgebonden snack, en werden meestal tijdens de herfst geconsumeerd.

Voedingswaarde van pompoenpitten

Pompoenpitten zitten boordevol vezels, eiwitten en onverzadigde vetten (omega 3). De andere voedingsstoffen die aanwezig zijn, zijn calcium, kalium, magnesium, koper, fosfor, zink, ijzer en vitamine K en A.

Premium Pompoenpitten donkergroen Biologisch

Pompoenpitten donkergroen Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zaden & pitten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Wil je pompoenpitten bestellen? Bij Naturaplaza kun je pompoenpitten kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.