Pompoenvrucht Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pompoenvrucht Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 5,78
Op voorraad
SKU
45550-conf
+ -

Al 10.000 jaar eet de mens pompoen

Pompoenen zijn zeer oude cultuurgewassen en vormen samen met kalebassen en komkommers een familie. In Midden- en Zuid-Amerika werden al tussen 9000 en 7000 jaar v.Chr. pompoenen verbouwd. In de 16e eeuw werd de pompoen voor het eerst in Europa geïntroduceerd.

Gezonde eigenschappen van pompoenen

Pompoenen bevatten veel vitaminen en mineralen. Vooral vitamine A, vitamine C en Provitamine A beta-caroteen zijn goed vertegenwoordigd.

Toepassingen van pompoenvruchtpoeder

Meng het door uw smoothie, yoghurt of verse vruchtensap en genieten maar!

Premium Pompoenvrucht Poeder Biologisch

Pompoenvrucht Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.