Puori B12 Berry Booster

Veganistisch plantaardig eiwitpoeder met natuurlijk calcium uit zeewier.

 • Hoge dosis van 500µg gemakkelijk opneembare vitamine B12.
 • Gemengde met handgeplukte Scandinavische wilde bosbessen gevuld met sterke antioxidanten.
 • Innovatieve stick pack

 

Vanaf € 24,99
Op voorraad
SKU
46410-conf
  + -

  Vitamine B12 - Berry Booster

  Vitamine B12 Berry Booster is een innovatief vitamine B12-supplement. Het bevat de actieve en gemakkelijk opneembare vorm van vitamine B12, methylcobalamine, en wordt gemengd met gedroogde Noordse bosbessen die van nature een hoog gehalte aan polyfenolen hebben. Vitamine B12 komt bijna uitsluitend, op enkele uitzonderingen na, voor in dierlijk voedsel en is daarom een uiterst belangrijk supplement voor veganisten, vegetariërs en mensen die meer plantaardig eten en dus mogelijk niet genoeg B12 binnenkrijgen via de voeding.

  Vitamine B12 draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel, een normaal energiemetabolisme en vermindert vermoeidheid. Vitamine B12 is ook belangrijk bij de normale vorming van rode bloedcellen en speelt een rol bij de celdeling.

  • Actieve en gemakkelijk te absorberen vorm van vitamine B12 (methylcobalamine).
  • Een stick levert 500µg vitamine B12 - neem 1-2 sticks per week of naar behoefte.
  • Gemengde met handgeplukte Scandinavische wilde bosbessen.
  • Wilde bosbessen hebben van nature een hoog gehalte aan polyfenolen.
  • Neem het stokje direct of meng het in water, of bij het ontbijt.

  Aanbevolen dagelijkse dosis voor volwassenen en kinderen ouder dan 11 jaar: 1 stick een paar keer per week of naar behoefte. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.

  Het product is geregistreerd en gecertificeerd door The Vegan Society.

  1 Vitamine B12 - Berry Booster bevat 20 sticks.

  Gecertificeerd veganistisch - altijd door derden getest en gecertificeerd op zuiverheid en werkzaamheid

  Puori x Green Kitchen Stories is een reeks van supplementen die geoptimaliseerd zijn om een regulier en een plantaardig dieet aan te vullen. De producten zijn ontwikkeld met een focus op kwaliteit, zuiverheid en efficiëntie. Ze worden geleverd in een nieuwe duurzame verpakking, zijn veganistisch gecertificeerd en altijd door derden getest en gecertificeerd op zuiverheid en kwaliteit. Scan de QR-code op het product en zie de resultaten.

  Het Zweeds-Deense echtpaar David Frenkiel en Luise Vindahl zijn het echtpaar achter het bekroonde vegetarische voedselblog en de app Green Kitchen Stories. Zij zijn de best verkopende auteurs van vijf vegetarische kookboeken die in meer dan 15 talen zijn gepubliceerd. Ze hebben aanhangers van over de hele wereld en hebben de afgelopen 10 jaar de weg gewezen voor groenere eetgewoonten.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.