Puori C3 Vitamine

5/5.0 (1 reviews)

Een verfrissend bruistablet met vitamine C, zink, yerba mate en gingko biloba dat de immuunfunctie ondersteunt en tegelijkertijd moeheid en vermoeidheid tegengaat.

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De hele dag energie

In de zoektocht naar een alternatief voor drankjes met enorme hoeveelheden suiker en cafeïne was het voor Puori vanzelfsprekend om C3 met vitamine C uit bessen en rozenbottel te maken. om het nog effectiever te maken zijn er minerale ascorbaten toe, dit betekent datC3 ook de voordelen van zink biedt.

Elke dosis bevat 500 mg vitamine C, 10 mg zink, 50 mg yerba mate-extract en 4 mg of ginkgo biloba-extract. De vitamine C is afkomstig van natuurlijke bronnen, waaronder goji-bes, acerola-bes en rozenbottel. Het is gezoet met natuurlijke steviaglycosiden en heeft een heerlijke mango-citrus smaak.

Het duurt 6-10 minuten om op te lossen, omdat alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om het bruisende effect te activeren. Er zijn geen chemicaliën die het proces kunstmatig versnellen. Dat is waarom we het een langzaam brouwsel noemen.

Gebruiksaanwijzing

Voor volwassenen en kinderen van 11 jaar en ouder: Los 1 tablet op in 250 ml water. 5-10 minuten laten inwerken. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen

Voedingssupplementen dienen geen gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde leefstijl te vervangen. Raadpleeg een arts voordat je het product gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele droge en donkere plek.

Kenmerken
Artikelnummer 99010-conf
Productvorm Tabletten
Speciale Eigenschappen Conventioneel
Merk Puori
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
star star star star star
geeft energie!
Gebruik het aangezien ik last had van vermoeidheid, het werkt!
Artikelen
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op