Puori CP1 Collageenpeptiden 10g Sample

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Puori CP1 Collageenpeptiden 10g Sample? Kijk hier verder…
Vanaf € 36,00
Op voorraad
SKU
45770-conf
+ -

Waarom moet je collageen nemen?

Voedselbronnen van collageen zoals bot, pezen en ander bindweefsel worden in veel kleinere hoeveelheden gegeten dan ooit tevoren. CP1 is een handige manier om ervoor te zorgen dat uw lichaam de juiste vitale bouwstenen krijgt die we mogelijk missen door een typisch westers dieet met veel mager vlees, zuivel en plantaardige eiwitbronnen.

Verhaal van het ingrediënt

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en komt vooral voor in de spieren en het bindweefsel, waar het van vitaal belang is voor de vorming en functie van met name huid, haar, nagels, gewrichten, pezen en botten.

CP1 van Puori is een schoon, hoogwaardig gehydrolyseerd collageenpoeder, dat alleen zuivere collageenpeptiden bevat die zorgen voor een optimale opname en werking in het lichaam. Het is gemaakt van gehydrolyseerd collageen van koeien en bevat collageen type 1 en 3.

Collageen heeft een complex aminozuurprofiel met een mix van zowel voorwaardelijke als essentiële types. Bijzonder hoog in voorwaardelijke aminozuren, zoals arginine, glycine en proline, die geweldig zijn voor de ondersteuning van de structuur van onze gewrichten, nagels, huid, haar, evenals de gezondheid van onze darm en pezen.

CP1 is een ongearomatiseerd poeder dat gemakkelijk oplost en mengt in elke koude of warme drank, zonder toevoeging van enige smaak. Elke schep CP1 levert meer dan 90% puur eiwit, dat het voedingsprofiel van elke drank, smoothie of andere drank verrijkt.

Volledige transparantie met Clean Label

We streven ernaar de schoonste producten te maken en alle productpartijen te testen. De testresultaten kunnen worden bekeken op Clean Labels met behulp van het betreffende batchnummer.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.