Puori CP1 Collageenpeptiden

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en komt vooral voor in spieren en bindweefsel waar het een vitale rol speelt bij de vorming en functie van huid, haar, nagels, gewrichten, pezen en botten.

Met Puori CP1 kom je makkelijk en eenvoudig aan je dagelijkse hoeveelheid Collageen.

Waardering:
93% of 100
Vanaf € 29,99
Op voorraad
SKU
45740-conf
+ -

Waarom zou je collageen nemen?

Voedselbronnen van collageen zoals botten, pezen en ander bindweefsel worden in veel kleinere hoeveelheden gegeten dan ooit tevoren. CP1 is een handige manier om ervoor te zorgen dat je lichaam de juiste vitale bouwstenen krijgt welke mogelijk missen door een typisch westers dieet met veel mager vlees, zuivel en plantaardige eiwitbronnen.

Ingrediënten

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en komt vooral voor in de spieren en het bindweefsel, waar het van vitaal belang is voor de vorming en functie van met name huid, haar, nagels, gewrichten, pezen en botten.

CP1 van Puori is een schoon, hoogwaardig gehydrolyseerd collageenpoeder, dat alleen pure collageenpeptiden bevat die zorgen voor een optimale opname en werking in het lichaam. Het is gemaakt van gehydrolyseerd collageen van koeien en bevat collageen type 1 en 3.

Collageen heeft een complex aminozuurprofiel met een mix van zowel voorwaardelijke als essentiële types. Het is bijzonder hoog in voorwaardelijke aminozuren, zoals arginine, glycine en proline, die geweldig zijn voor de ondersteuning van de structuur van onze gewrichten, nagels, huid, haar, evenals de gezondheid van onze darmen en pezen.

CP1 is een niet gearomatiseerd poeder dat gemakkelijk oplost en zich mengt in een koude of warme drank, zonder toevoeging van enige smaak. Elke schep CP1 levert u meer dan 90% zuiver eiwit, dat het voedingsprofiel van elke drank, smoothie of andere drank verrijkt.

Volledige transparantie met Clean Label

We streven ernaar de schoonste producten te maken en alle productpartijen te testen. De testresultaten kunnen worden bekeken op Clean Labels met behulp van het betreffende batchnummer. Klik hier voor de Clean Label website.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.