Quinoa gepoft Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Quinoa gepoft Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 16,49
Op voorraad
SKU
95007-conf
+ -

Gepofte Quinoa

Quinoa is een belangrijk voedselgewas in Zuid-Amerika. De populariteit van quinoa is de laatste jaren flink toegenomen en ook in Nederland wordt quinoa verbouwd.

Voedingswaarden quinoa

Quinoa bevat veel gezonde nutriënten. Het bevat eiwitten, vitamine B en C en essentiele aminozuren. Gepofte quinoa is daarnaast ook rijk aan ijzer, koper en magnesium.

Gebruik van gepofte quinoa

Gepofte quinoa wordt vaak gebruikt als topping op soepen, in smoothies en yoghurt of in muesli. Quinoa kan ook worden gebruikt in chocoladesnacks om de chocolade knapperig te maken. Het is ook te gebruiken in salades of als granering bij pastas.

Waar kan ik biologische gepofte quinoa kopen?

Gemakkelijk biologische gepofte quinoa kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische gepofte quinoa bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische gepofte quinoa aanbieding meer.

Premium Quinoa gepoft Biologisch

Quinoa gepoft Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische energy producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.