Quinoa meel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Quinoa meel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 1,70
Op voorraad
SKU
44950-conf
+ -

Wat is Quinoa?

Quinoa (Chenopodium quinoa) Meel bestaat uit gemalen quinoazaadjes. Quinoazaad is een graan uit het Andes gebergte in Zuid-Amerika, dat meer eiwitten, voedingsvezels, B-vitamines en voedingsmineralen bevat dan vele andere granen. Het wordt al vele duizenden jaren gebruikt als veevoer en reeds zo'n 4000 jaar voor menselijke concumptie. Vanwege zijn groeiende populariteit neemt de productie jaarlijks toe, maar niet genoeg om aan de vraag te voldoen. De prijs van Quinoa is daarom in de laatste 15 jaren meer dan verdrievoudigd.

Voedingswaarde van Quinoa

Quinoa is rijk aan eiwitten, voedingsvezels, Aminozuren, magnesium, fosfor en mangaan. Een goede bron van vezels en proteïne, van vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B6 en vitamine B9.

Veelzijdig inzetbaar ingrediënt bij het bakken

quinoameel kun je in veel verschillende gerechten gebruiken.Het is uitermate geschikt voor het bakken van brood, gebak en andere smaakvolle baksels. Maak bijvoorbeeld het beslag voor taarten, wafels en pannenkoeken. Bij het bakken of koken met quinoameel gebruik je vaak een kortere bak- of kooktijd en een lagere temperatuur.

Waar kan ik biologische quinoa producten kopen?

Gemakkelijk biologische quinoa producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische quinoa producten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische quinoa producten aanbieding meer.

Quinoa meel Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische quinoa producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Quinoa meel Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Quinoa meel Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Quinoa meel Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.