Quinoa mix (rood, wit en zwart) Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Quinoa mix (rood, wit en zwart) Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,56
Op voorraad
SKU
45130-conf
+ -

Quinoa Tricolore

Quinoa (Kinwa) is ontstaan in de Andes regio van Peru, Bolivia, Ecuador en Colombia, waar het 3.000 tot 4.000 jaar voor onze jaartelling al werd gebruikt voor menselijke consumptie, omdat het beter groeit op grote hoogtes dan mais. Quinoa bevat twee keer zo veel eiwit als rijst en bevat vier keer zo veel calcium als tarwe! Verder bevat Quinoa ook nog vitamine B, vitamine E, ijzer, koper, magnesium en aminozuren zoals lystine en cystineén. Deze essentiële aminozuren komen nauwelijks voor in andere graansoorten en worden door ons lichaam ook niet zelf aangemaakt. En alsof dat niet genoeg was is Quinoa ook glutenvrij, iets wat eveneens bijdraagt aan de populariteit van dit superfood! Er bestaan 3.000 verschillende soorten Quinoa maar de meest voorkomende zijn Wit, Rood en Zwart. Elke kleur heeft zijn eigen specialiteit. De Quinoa kan zowel koud als warm worden geserveerd.

Het gebruik van Quinoa mix.

In deze mix van witte, rode en zwarte Quinoa heb je het beste van alle drie de soorten Quinoa. Plus, het ziet er ook nog eens leuk uit. Gebruik het als vervanger van rijst of couscous, in salades of in wokschotels. Spoel de Quinoa af en kook het in ongeveer 10 tot 15 minuten gaar. Ook is Quinoa goed te combineren met vlees en vis.

Premium Quinoa mix (rood, wit en zwart) Biologisch

Quinoa mix (rood, wit en zwart) Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.