Reishi Extract 30% Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Reishi Extract 30% Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Leefgebied Reishi Paddenstoel

In de afgelegen en bergachtige bossen van China, Japan en Korea zijn de bijzondere Reishi paddenstoelen (Ganoderma lucidum) te vinden. Hier komen ze oorspronkelijk vandaan. Ze groeien namelijk op plekken waar het warm, vochtig en schaduwrijk is, waar ze kunnen groeien aan de onderste stam van bladverliezende hardhout bomen.

De reishi paddenstoelen worden al duizenden jaren gebruikt om een heel oud oosters medicijn te maken, uit de Chinese geneeskunde. Als u de Reishi paddenstoel ziet valt het direct op dat het een opvallende rode dop heeft. Een verse paddenstoel wordt geplukt tussen augustus en oktober en voelt zacht en kurkachtig aan. De Reishi paddenstoel wordt ook wel "paddenstoel van de onsterfelijkheid" genoemd, omdat dit beschouwd wordt als een bijzondere paddenstoel.

Waarom reishi paddenstoel gebruiken?

Er worden talloze gezondheidsvoordelen aan deze bijzondere zwam toegeschreven, die we hieronder zullen bespreken. Over de hele wereld worden producten verkocht die van Reishi zijn gemaakt of waar Reishi in is verwerkt. U kunt denken aan Reishi capsules, aan paddenstoelenpoeder, maar ook aan extracten.

Reishi paddenstoelen staan vooral bekend om een positief effect op het afweersysteem en het vermogen om de weerstand te verhogen. De Reishi paddenstoel kan de algemene conditie van uw lichaam verbeteren. De Reishi paddenstoel heeft nog tal van andere eigenschappen die effect kunnen hebben op uw lichaam:

 • Het kan een goede invloed hebben op uw immuunssysteem.
 • Kan het natuurlijk herstel van het lichaam bevorderen.
 • Bezit anti oxidanten, vitaminen en mineralen die een belangrijke toevoeging zijn voor de gezondheid van de mens.

Reishi Extract vs Reishi Poeder

Het extract is een geconcentreerde versie van het poeder. Voor het in stand houden van je gezondheid kun je prima af met reishi poeder. Je gebruikt het krachtiger reishi extract bijvoorbeeld om je weerstand weer op peil te brengen.

Wat betekent 30% extract?

30% is het minimumgehalte aan polysacchariden. De extractieverhouding geeft aan hoeveel poeder nodig is om deze 30% te bereiken. Voor Reishi is 15-18 kg poeder nodig om 1 kg extract met 30% polysacchariden te krijgen.

Toepassing van Reishi Extract

Reishi kan op veel manieren worden ingenomen: in koffie, in thee, maar ook in talloze Aziatische gerechten.

Voedingswaarde:

Voor de voedingswaardes verwijzen we je graag naar het tabblad "kenmerken" hierboven. Daar kunt u ook de specsheet downloaden.

Gebruik

Gebruik reishi extract in je thee, yoghurt of smoothie.

Dosering

 • Voor normaal gebruik:
  1 maal daags een halve theelepel reishi extract per portie.
 • Voor gebruik in een kuur:
  3 maal daags een halve gram reishi extract

Bewaaradvies:

Koel en droog bewaren.

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

Waar kan ik reishi extract kopen?

Gemakkelijk biologische reishi kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je reishi extract poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele reishi extract aanbieding meer.

Reishi Extract 30% Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde reishi extract komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Reishi Extract 30% Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Reishi Extract 30% Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Reishi Extract 30% Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 58760-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Kleur Bruin
Aanbevolen gebruik
 • Voor dagelijks gebruik:
  1 maal daags een halve theelepel reishi extract per portie.
 • Voor gebruik in een vitaliteitsprogramma:
  3 maal daags een halve gram reishi extract
Ingrediënten Reishi
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Land van productie China
Merk Holyflavours
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 312 / 1314
Eiwitten 20.4 g
Koolhydraten 44.8 g (sugars 6 g)
Vetten 0.4 (saturated: 0.3 g)
Vezels 20 g
Zout (sodium < 0.1 g)
Reviews
Top product!
Sinds ik de Reishi Extract gebruik word ik minder snel ziek of verkouden. Blij met dit product.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op