organic

Reishi Extract 30% Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Reishi Extract 30% Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
 • Biologisch geteeld in Aziatische bossen: Onze Reishi paddenstoelen groeien in het bergachtige bosland van China, Korea en Japan, waar ze gedijen aan de voet van hardhouten bomen in vochtige en schaduwrijke omstandigheden.
 • Geconcentreerd extract: Ons Reishi Extract is een geconcentreerde versie van het poeder, waardoor je de volledige voordelen van de paddenstoel kunt ervaren.
 • Veelzijdig gebruik: Voeg ons Reishi Extract toe aan je thee, yoghurt of smoothie om te genieten van de gezonde eigenschappen van deze bijzondere paddenstoel.
Details

Leefgebied Reishi Paddenstoel

In de afgelegen en bergachtige bossen van China, Japan en Korea zijn de bijzondere Reishi paddenstoelen (Ganoderma lucidum) te vinden. Hier komen ze oorspronkelijk vandaan. Ze groeien namelijk op plekken waar het warm, vochtig en schaduwrijk is, waar ze kunnen groeien aan de onderste stam van bladverliezende hardhout bomen.

De reishi paddenstoelen worden al duizenden jaren gebruikt om een heel oud oosters medicijn te maken, uit de Chinese geneeskunde. Als u de Reishi paddenstoel ziet, valt het direct op dat het een opvallende rode dop heeft. Een verse paddenstoel wordt geplukt tussen augustus en oktober en voelt zacht en kurkachtig aan. De Reishi paddenstoel wordt als een bijzondere paddenstoel beschouwd.

Waarom Reishi paddenstoel gebruiken?

Over de hele wereld worden producten verkocht die van Reishi zijn gemaakt of waar Reishi in is verwerkt. U kunt denken aan Reishi capsules, aan paddenstoelenpoeder, maar ook aan extracten.

De Reishi paddenstoel bevat anti oxidanten, vitaminen en mineralen.

Reishi Extract vs Reishi Poeder

Het extract is een geconcentreerde versie van het poeder.

Wat betekent 30% extract?

30% is het minimumgehalte aan polysacchariden. De extractieverhouding geeft aan hoeveel poeder nodig is om deze 30% te bereiken. Voor Reishi is 15-18 kg poeder nodig om 1 kg extract met 30% polysacchariden te krijgen.

Toepassing van Reishi Extract

Reishi kan op veel manieren worden ingenomen: in koffie, in thee, maar ook in talloze Aziatische gerechten.

Voedingswaarde:

Voor de voedingswaardes verwijzen we je graag naar het tabblad "kenmerken" hierboven. Daar kunt u ook de specsheet downloaden.

Gebruik

Gebruik reishi extract in je thee, yoghurt of smoothie.

Dosering

 • Voor normaal gebruik:
  1 maal daags een halve theelepel reishi extract per portie.
 • Voor gebruik in een kuur:
  3 maal daags een halve gram reishi extract

Bewaaradvies:

Koel en droog bewaren.

Waar kan ik reishi extract kopen?

Gemakkelijk biologische reishi kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je reishi extract poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele reishi extract aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Reishi Extract 30% Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde reishi extract komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Reishi Extract 30% Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Reishi Extract 30% Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Reishi Extract 30% Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 58760-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Kleur Bruin
Aanbevolen gebruik
 • Voor dagelijks gebruik:
  1 maal daags een halve theelepel reishi extract per portie.
 • Voor gebruik in een vitaliteitsprogramma:
  3 maal daags een halve gram reishi extract
Ingrediënten Reishi
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Land van productie China
Merk Holyflavours
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 333 / 1394
Eiwitten 8.02 g
Koolhydraten 81.8 g (sugars 2.12 g)
Vetten 0.18 (saturated: 0 g)
Vezels <0.10 g
Zout (sodium 46.9 mg)
Reviews
Top product!
Ik zet graag een wat bittere thee. Reishi extract is hier perfect voor, nog gezond ook!
Artikelen
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op