Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
96% of 100
Vanaf € 10,58
Op voorraad
SKU
40063-conf
+ -

Leefgebied Reishi PaddenstoelHier vind je dit product ook als capsules

In de afgelegen en bergachtige bossen van China, Japan en Korea zijn de bijzondere Reishi paddenstoelen (Ganoderma lucidum) te vinden. Hier komen ze oorspronkelijk vandaan. Ze groeien namelijk op plekken waar het warm, vochtig en schaduwrijk is, waar ze kunnen groeien aan de onderste stam van bladverliezende hardhout bomen.

De reishi paddenstoelen worden al duizenden jaren gebruikt om een heel oud oosters medicijn te maken, uit de Chinese geneeskunde. Als u de Reishi paddenstoel ziet valt het direct op dat het een opvallende rode dop heeft. Een verse paddenstoel wordt geplukt tussen augustus en oktober en voelt zacht en kurkachtig aan. De Reishi paddenstoel wordt ook wel "paddenstoel van de onsterfelijkheid" genoemd, omdat dit beschouwd wordt als een bijzondere paddenstoel.

Waarom reishi paddenstoel kopen?

Biologische reishi poeder bestellen is een verstandige keuze. Er worden talloze gezondheidsvoordelen aan deze bijzondere zwam toegeschreven, die we hieronder zullen bespreken. Over de hele wereld worden producten verkocht die van Reishi zijn gemaakt of waar Reishi in is verwerkt. U kunt denken aan Reishi capsules, aan paddenstoelenpoeder, maar ook aan extracten voor koffie en thee.

Reishi poeder kopen betekent vele toepassingen tot je beschikking hebben. De onderdelen van de zwam die het meest gebruikt worden zijn de schimmeldraden, sporen en het vruchtlichaam. De sporen bezitten de voortplantingskracht om een nieuwe zwam te vormen.

Waar kan ik reishi kopen?

Het beste biologische reishi poeder kopen doet u bij Naturaplaza. Reishi kan op veel manieren worden toegepast: in koffie, in thee, maar ook in talloze Aziatische gerechten. Het poeder bevat alle voedingsstoffen die de verse paddenstoel ook bezit, maar dan in gemakkelijk mengbare poedervorm. Het gedroogde poeder is bovendien lang houdbaar.


Reishi paddenstoelen staan vooral bekend om een positief effect op het afweersysteem en het vermogen om de weerstand te verhogen. De Reishi paddenstoel kan uw algemene conditie van het lichaam verbeteren. De Reishi paddenstoel heeft nog tal van andere eigenschappen die effect kunnen hebben op uw lichaam:

  • Het kan een goede invloed hebben op uw immuunssysteem.
  • Kan het natuurlijk herstel van het lichaam bevorderen.
  • Bezit anti oxidanten, vitaminen en mineralen die een belangrijke toevoeging zijn voor de gezondheid van de mens.

Verpakking:

Makkelijk en hersluitbare verpakking.

Voedingswaarde:

Voor de voedingswaardes verwijzen we je graag naar het tabblad "kenmerken" hierboven. Daar kunt u ook de specsheet downloaden.

Dosering:

U kunt de Reishi paddenstoel poeder verwerken tot een rustgevende reishi thee of een voedzame soep.
Houdt als richtlijn aan: 1 theelepel (ongeveer 2-3 gram) per persoon per dag.

Allergieadvies:

Deze producten kunnen mogelijk sporen bevatten van pinda's, noten, tarwe, soja en melkproducten.

Bewaaradvies/ houdbaarheid:

Koel en droog bewaren.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden. Wij raden altijd aan supplementen te overleggen met een gekwalificeerd arts of therapeut. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Wilt u reishi thee bestellen Bij Naturaplaza kunt u reishi thee kopen

Waar kan ik biologisch reishi poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch reishi poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch reishi poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch reishi poeder aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch reishi poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.