Rode Bieten Poeder Basic Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rode Bieten Poeder Basic Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,46
Op voorraad
SKU
42780-conf
+ -

Een beetje geschiedenis over Rode Bieten

De rode biet, (Beta vulgaris subsp. vulgaris var. ruba) is een wortelgewas uit de amarantenfamilie (Amaranthaceae) in het geslacht biet en is nauw verwant aan de suikerbiet. Het woord 'biet' is een Oudgermaanse ontlening aan het Latijnse 'beta'. Rode bieten werden in de oudheid door alle machtige volkeren geteeld. De Grieken en Egyptenaren gebruikten hem vooral vanwege hun blad en men denkt dat de oude Romeinen tenslotte ontdekten dat de biet zelf ook gebruikt kon worden.

Het gebruik van Rode Bieten

Men gebruikt de rode biet (gesneden) om hem in te maken, om er voorgekookte potgroente van te maken, maar ook om Borsjt van te maken, het populaire bestanddeel in veel Oost-eurpese soepen.

Gezonde eigenschappen Rode Bieten poeder

Rode Bieten Poeder geeft een mooie rode of roze kleur aan cake, cupcakes, pannekoeken, sauzen, soep, dips en andere bereidingen. Dit bietpoeder zorgt voor een zachte, zoete toets, zonder andere smaken te overheersen. Rode bietpoeder kan je ook gebruiken als natuurlijke kleurstof in zeep en make-up.

Voedingsstoffen in rode bietenpoeder

Ons rode bietenpoeder is een rijke bron van foliumzuur en een redelijke bron van mangaan.

Premium Rode Bieten Poeder Basic Biologisch

Rode Bieten Poeder Basic Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde groenten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.