Rode Kidneybonen Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rode Kidneybonen Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,42
Op voorraad
SKU
45280-conf
+ -

Oorsprong Rode Kidneybonen

Rode kidneybonen zijn vermoedelijk afkomstig uit Peru. Zij maken deel uit van een grotere groep die "gewone bonen" wordt genoemd en die reeds 8.000 jaar geleden werden geteeld. Gewone bonen werden verspreid door migrerende stammen en dienden als een belangrijke eiwitbron in het dieet van de Indianen van de Amerika's.

Productieproces Rode Kidneybonen

Rode kidneybonen worden met de hand geplukt en op 3 verschillende momenten in het productieproces gecontroleerd op kwaliteit. De rode kidneybonen krijgen een grondige reiniging onmiddellijk na de oogst. Eventuele stenen worden verwijderd. Daarna worden de bonen geselecteerd op grootte en vervolgens gepolijst.

Gezonde eigenschappen Rode Kidneybonen en toepassingen

Rode kidneybonen zijn erg voedzaam omdat ze vol eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels zitten. Ze vormen een goede vleesvervanger en zijn ook erg populair onder sporters. Bovendien geeft deze rode kidneyboon langdurig energie en een vol gevoel. Rode kidneybonen kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Je gebruikt ze in stoofpotten, bij taco’s, in salades, in soep of bij pastagerechten.

Waar kan ik biologische bonen producten kopen?

Gemakkelijk biologische bonen producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische bonen producten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische bonen producten aanbieding meer.

Rode Kidneybonen Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische bonen producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Rode Kidneybonen Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Rode Kidneybonen Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Rode Kidneybonen Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.