Rode Paprika Edelzoet Poeder Fijn kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rode Paprika Edelzoet Poeder Fijn kiemarm Biologisch? Lees hieronder verder...
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,87
Op voorraad
SKU
80081-conf
+ -

Probeer nu rode paprika edelzoet poeder fijn kiemarm biologisch

Rode paprika edelzoet poeder fijn kiemarm biologisch: een hele trits woorden voor één super product. De paprika edelzoet van Holyflavours heeft een biologisch certificaat. Dat houdt in dat dit zoete paprikapoeder volledig biologisch is geproduceerd en geoogst. Het product is gemaakt met oog voor natuur en mens. De producten van Holyflavours komen letterlijk van over heel de wereld en voldoen aan de aller strengste screeningseisen. Nadat de producten zijn ingevlogen, worden ze in Europa gecontroleerd en er meestal ook verpakt.

Hoe wordt rode paprika edelzoet poeder fijn kiemarm biologisch gemaakt?

Edelzoet: check. Fijn poeder: check. Kiemarm: check. En biologisch: ook check. Je verwacht misschien dat paprika poeder wordt gemaakt van de blokvormige paprika, maar niets is minder waar. Het is de puntpaprika die gebruikt wordt om zoete paprikapoeder mee te maken. Deze paprika’s zijn zo’n 12-15 centimeter lang. De smaak van het poeder is afhankelijk van welke delen van de paprika gebruikt zijn. Om die reden zijn er meerdere soorten.

Bereiding van de paprika

In de edel zoete variant zijn geen zaadlijsten en kiemen gebruikt, waardoor de smaak mild en niet pittig is. Paprikapoeder varianten zijn dieprood van kleur. Hoe pittiger, hoe lichter is de stelregel. De kleur is afhankelijk van hoeveel pitten en zaden zijn meegenomen. Paprika edelzoet, of ‘paprika edelsuss’, is paprikapoeder van Hongaarse variant.

Hoe wordt edelzoet paprikapoeder toegepast?

Paprika edelsuss is een basisingrediëntje en absolute vereiste in Hongaarse goulash. Ook in goulashsoep is de edel zoete paprika vaste klant. In de soep is het poeder niet alleen een smaakmaker, maar vervult het ook de rol van bindmiddel. Een kleine waarschuwing: je dient het poeder niet op te hoge temperaturen te bakken, dan gaat de zoete smaak verloren en wordt het poeder bitter. Paprikapoeder is smakelijk in sauzen, in gerechten met tomaat en in stoofpotten. Ook kun je het gebruiken bij kip, ei, eend, rijst, salades en bij stroganoff.

Premium Rode Paprika Edelzoet Poeder Fijn kiemarm Biologisch

Rode Paprika Edelzoet Poeder Fijn kiemarm Biologisch van HolyFlavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.