Rode Paprika Edelzoet Poeder Fijn kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rode Paprika Edelzoet Poeder Fijn kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,08
Op voorraad
SKU
80081-conf
+ -

Wat is paprika en waar komt het oorspronkelijk vandaan?

Paprika is een mooie, rode peper die vaak wordt gebruikt om smaak en kleur aan gerechten toe te voegen. Paprika komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en werd in de 16e eeuw door de Spanjaarden naar Europa gebracht. Paprika is een populair ingrediënt in veel keukens, waaronder de Hongaarse, Spaanse, Turkse en Indiase. Het is ook gebruikt als garnering of versiering op voedsel.

Paprikapoeder gebruiken in gerechten

Wanneer u paprikapoeder gebruikt, moet u het gerecht proeven voordat u meer toevoegt, want de smaak kan vrij sterk zijn. Paprika is een veelzijdig ingrediënt dat kan worden gebruikt in zowel zoete als hartige gerechten. Zoet paprikapoeder wordt vaak gebruikt om kleur en smaak toe te voegen aan gerechten, terwijl pittig paprikapoeder vaker wordt gebruikt in hartige gerechten. Paprikapoeder kan vers, gedroogd of gemalen worden gebruikt.

Houdbaarheid

Verse paprika is het meest bederfelijk en moet binnen een paar dagen na aankoop worden gebruikt. Het kan tot twee weken in de koelkast worden bewaard. Gedroogd paprikapoeder is vele maanden houdbaar op een koele, donkere plaats.

Waar kan ik paprika poeder kopen?

Gemakkelijk paprika poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je paprika poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele paprika poeder aanbieding meer.

Rode Paprika Edelzoet Poeder Fijn kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde paprika poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Rode Paprika Edelzoet Poeder Fijn kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Rode Paprika Edelzoet Poeder Fijn kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Rode Paprika Edelzoet Poeder Fijn kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.