rode Zonnehoedblad Gesneden Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar rode Zonnehoedblad Gesneden Biologisch? Kijk hier verder…
Niet op voorraad
SKU
45580-conf

Wat is Rode Zonnehoedblad?

De rode zonnehoed (Echinacea purpurea) is een vaste plant. De plant is afkomstig uit Noord-Amerika en behoort tot de familie Asteraceae. Het is een echte sierbloem voor in de tuin, maar hij bevat ook enkele andere interessante eigenschappen voor de mens.

De teelt van Rode Zonnehoedblad

De bovengrondse delen worden verzameld bij het begin van de bloei, en de wortelstokken worden in de herfst geoogst.

Gezonde eigenschappen Rode Zonnehoedblad en toepassingen

Rode zonnehoed verbetert de immunitaire respons van het lichaam waardoor ziekteveroorzakende bacteriën, virussen en schimmels efficiënter bestreden worden. Het stimuleert en bevordert de toename van de natural killer lymfocyten oftewel de witte bloedlichaampjes. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van macrofagen, welke vreemde ziektekiemen ´opeten´. Aanwezige infecties worden effectiever bevochten door het gebruik van echinacea. Over het algemeen kan worden gesteld dat rode zonnehoed meerdere factoren in de ziektebestrijdende eigenschappen van het menselijk lichaam versterkt. Het voordeel aan echinacea is dat het altijd preventief kan worden gebruikt zonder nadelige gevolgen. Je kunt ze gebruiken door er thee van te trekken.

Premium rode Zonnehoedblad Gesneden Biologisch

rode Zonnehoedblad Gesneden Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.