Roomkaas Knoflook Kruidenmix Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Roomkaas Knoflook Kruidenmix Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,20
Op voorraad
SKU
41880-conf
+ -

Natuurlijke Roomkaas Knoflook kruidenmix

Deze speciale kruidenmix is 100% puur natuur, zonder toevoegingen.

Roomkaas Knoflook kruidenmix toepassing

Met deze kruidenmix maakt u de lekkerste kruiden roomkaas. Gebruik per kg roomkaas 32-35 g kruidenmix en 7 g zeezout toe. Je kunt de kruiden vooraf het beste even laten wellen in heet water. Deze kruidenmix heeft een warme kruidengeur met tinten van prei en knoflook en smaakt kruidig.

Premium Roomkaas Knoflook Kruidenmix Biologisch

Roomkaas Knoflook Kruidenmix Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden en specerijen mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.