Runderbouillon Mix naturel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Runderbouillon Mix naturel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,19
Op voorraad
SKU
42190-conf
+ -

Mix met biologische ingrediënten voor Runderbouillon

Kruidenmixen speciaal voor het maken van de heerlijkste soepen en sauzen. 100% puur natuur, zonder toevoegingen. De basis van deze mix is onze strooimeester kruidenmix. Daaraan toegevoegd zijn de volgende biologische ingrediënten: runderreuzel, maïszetmeel, tomaat, pastinaak, wortel, glucose DE 29, ui, prei, volkorenrijstmeel, ruwe rietsuiker, karamelextract, moutextract, rozemarijn en knoflook.

De beste toepassingen voor deze mix?

Maak de lekkerste runderbouillons met deze mix, ook lekker voor het maken van sauzen en rundvlees gerechten.

Premium Runderbouillon Mix naturel Biologisch

Runderbouillon Mix naturel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische soep- & saus mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.