RVS zoetjes dispenser

(0 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar RVS zoetjes dispenser? Kijk hier verder…
  • Koop 3 voor € 8,65 en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 8,47 en bespaar 5%
  • Koop 10 voor € 8,02 en bespaar 10%
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Praktische en milieuvriendelijke zoetjesdispenser van roestvrij staal

Een navulbare zoetjesdispenser is een handige tool die het gebruik van zoetjes een stuk gemakkelijker maakt. Deze dispenser biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig zoetjes toe te voegen aan koffie, thee of andere dranken zonder gedoe met losse verpakkingen.

Met een navulbare zoetjesdispenser hoeft u zich geen zorgen te maken over het bewaren van losse verpakkingen of het maken van een rommelige bende tijdens het gebruik van zoetjes. In plaats daarvan kunt u gemakkelijk en snel zoetjes toevoegen aan uw favoriete drankje met slechts één druk op de knop.

Een navulbare zoetjesdispenser is niet alleen handig voor thuisgebruik, maar ook voor op kantoor of in een restaurant. Het is een hygiënische en efficiënte manier om zoetjes aan te bieden aan uw gasten of klanten. Bovendien is het ook nog eens milieuvriendelijk omdat u geen afval produceert door het gebruik van plastic verpakkingen.

Kortom, een navulbare zoetjesdispenser biedt een gemakkelijke, hygiënische, efficiënte en milieuvriendelijke manier om zoetjes toe te voegen aan uw drankjes. Het is een handig hulpmiddel voor iedereen die geniet van een lekker kopje koffie of thee met een zoetje.

Gebruiksaanwijzing:

Deze RVS Zoetjes dispenser is navulbaar en geschikt voor ca. 1000 zoetjes. De dispenser is aan de bovenkant via het afneembare deksel vulbaar. Bij elke druk op de knop valt er 1 zoetje uit.

Let op:
Deze dispenser is alléén geschikt voor alle door ons verkochte zoetjes. Zoetjes van een andere bron kunnen wellicht niet passen.
U kunt deze dispenser dan ook om die reden niet retourneren.

Fysieke eigenschappen:

  • doorsnede: 5 cm
  • hoogte: 8.4 cm
  • materiaal: RVS
  • deksel: afneembaar
  • drukknop: zwart kunststof

Waar kan ik zoetjes dispenser kopen?

Gemakkelijk zoetjes dispensers kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je accessoires kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele zoetjes dispenser aanbieding meer.

Zeller: Eerlijke kwaliteit

Al 1983 jaar staat Zeller als merk garant voor nutige en stijlvolle keukenaccessoires. Dit RVS zoetjes dispenser is een van de producten uit de Zeller collectie die Naturaplaza graag aan jouw aanbiedt. Elk van de accessoires van Zellerzoetjes dispenser is een nuttige toevoeging aan je keuken, waarmee je onze producten op een eenvoudige en stijlvolle manier kunt gebruiken of bewaren.

Vreugde en gemak

Het RVS zoetjes dispenser is een perfect voorbeeld van datgene waar Zeller voor staat: focus op nuttige en mooie dingen die vreugde, gemak en orde brengen in huis en huishouden. Ook dit RVS zoetjes dispenser is een handige accessoire voor het gebruiken of opbergen van de producten van Naturaplaza.

Nog meer info?

Wil je nog meer weten over dit RVS zoetjes dispenser? Stel je vraag dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Private Label mogelijk? Nee
Merk Zeller
Product hoogte 8.4
Artikelnummer 30878
HS-Code 69120089
EAN 8719274112587
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op