Saarschwenker Grillmarinade Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Saarschwenker Grillmarinade Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,77
Op voorraad
SKU
41780-conf
+ -

Hoe kun je het beste een marinade maken met deze mix?

Bereid je vlees voor door het in te smeren met een plantaardige olie zoals onze biologische olijfolie. Neem dan 10g mix / kg vlees (of een hoeveelheid naar smaak) en wrijf het vlees er goed mee in. Laat het vlees een uurtje rusten in de koelkast om de kruiden te tijd te geven in het vlees te trekken. Maak ondertussen een marinade aan met een 20 gram kruidenmix, 2 eetlepels olie, een eetlepel azijn en 1 eetlepel honing en het sap van een limoen.

Wanneer je het vlees grilt smeer je de arinade met een kwastje uit over het vlees. Blijf dit doen na elke omkering van het vlees. Geef je grill gerechten op deze manier een heerlijke smaak met deze marinade mix.

Samenstelling Saarschwenker Grillmarinade

Deze speciale Saarschwenkermarinade is 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Ingrediënten:

mosterdmeel geel*, paprika*, zwarte peper*, knoflook granulaat*, jeneverbessen*, chili*, oregano*, tijm*
(* = Biologisch)

Deze mix heeft een uitgesproken paprika-knoflook geur en een pittige smaak

Waar kan ik biologische grillmarinade kopen?

Gemakkelijk biologische grillmarinade kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische grillmarinade bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische grillmarinade aanbieding meer.

Saarschwenker Grillmarinade Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische grillmarinade komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Saarschwenker Grillmarinade Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Saarschwenker Grillmarinade Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Saarschwenker Grillmarinade Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.