Salspiro Zoutpijp Inhalator

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Salspiro Zoutpijp Inhalator? Kijk hier verder…
Waardering:
93% of 100
Niet op voorraad
SKU
45200-conf

De Salspiro zoutpijp inhalator gebruiken

De Salspiro zoutpijp inhalator is een zout pijp die met speciaal haliet zout is gevuld. Het is een mobiele zoutpijp – je kunt hem dus meenemen – die bovendien na te vullen is. De zout inhalator heeft tot doel je te helpen vrijer adem te halen. Het zout heeft namelijk een verzachtende werking die de luchtwegen helpt te ontspannen. Het product is afkomstig uit Hongarije en gevuld met speciaal haliet zout. Haliet is kubisch steenzout dat ruim twintig miljoen jaar oud is en wordt beschouwd als het zuiverste zout in de wereld.

Wat zijn de ingrediënten van de Salspiro zoutpijp inhalator?

De Himalaya zout inhalator bestaat uit een houder (die wel iets wegheeft van een mutsje voor een smurf) en zo’n 60 tot 70 gram natuurlijk en zuiver Haliet zout. Bij regelmatig en gedoseerd gebruik is de hoeveelheid voldoende voor vijf jaar. De zoutpijp is na te vullen, mocht deze toch opraken. De pijp zelf is in zijn geheel gemaakt van keramisch materiaal.

Hoe is de zoutpijp inhalator te gebruiken?

De inhalator wordt gebruikt voor dry salt inhalen. In het Nederlands is dit het inhaleren van droog zout. De inhalator kan per dag 2 of 3 keer worden gebruikt, voor een periode van zo’n 20 minuten aaneengesloten. Het is ideaal de inhalator tijdens een ontspannende activiteit te gebruiken, zoals tijdens het televisie kijken of het lezen van een boek. De inhalator is klein van formaat en is gemakkelijk in een rugzak of handtas te stoppen om vervolgens overal gebruikt te kunnen worden. Bij dagelijks gebruik is 60-70 gram genoeg voor een periode van 5 jaar.

Hoe de inhalator te plaatsen

Het smalle mondstuk van de inhalator wordt voor een periode van 4 maal 5 minuten aan de mond geplaats. Vervolgens adem je in via de mond. Het uitademen doe je heel rustig via de neus. Er is geen haast bij. Let op: een inhalator kan maar door één persoon gebruikt worden. Adem niet uit via je mond, want dit kan ertoe leiden dat er vocht in de inhalator komt. Reinig met doek.

Download hier de gebruiksaanwijzing: Gebruiksaanwijzing


Waar kan ik zout inhalator kopen?

Gemakkelijk zout inhalator kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je zout inhalator bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele zout inhalator aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Premium Salspiro Zoutpijp Inhalator

Salspiro Zoutpijp Inhalator van Salspiro is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde accessoires komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.