Uitlopend

Selderij Zout Kruidenmix Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Selderij Zout Kruidenmix Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Selderij zoutmix met biologische ingrediënten

Kruidenmixen speciaal voor het maken van de heerlijkste soepen en sauzen. 100% puur natuur, zonder toevoegingen. Deze mix bestaat uit natuurlijk zeezout en voor de rest uit de volgende biologische ingrediënten: knolselderij, selderijbladeren, lavaswortel en zonnebloemolie.

De beste toepassingen voor deze mix?

Selderijzout is heel lekker is als toevoeging op salades en eieren en na het koken op groenten. Het is ook heerlijk op komkommer en tomaat. Gebruik het voor de afwisseling ook als gewoon keukenzout.

Waar kan ik kruidenmixen kopen?

Gemakkelijk kruidenmixen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je kruidenmixen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele kruidenmixen aanbieding meer.

Selderij Zout Kruidenmix Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde kruidenmixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Selderij Zout Kruidenmix Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Selderij Zout Kruidenmix Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Selderij Zout Kruidenmix Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 42200-conf
Productspecificatie Specsheet
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Knolselderij, Maggikruidwortel, Selderij, Zeezout, Zonnebloemolie
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
lekker voor bij het ontbijt
Lekker gezonde kruidenmix. Ideaal voor bij het ontbijt!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op