Sesamolie Koudgeperst Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Sesamolie Koudgeperst Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 90,59
Op voorraad
SKU
45170-conf
+ -

Waar komt sesamolie vandaan?

De sesamplant komt oorspronkelijk uit Afrika. Sesam wordt verbouwd in tropische en subtropische gebieden.

Samenstelling

Biologische sesam bevat onverzadigde vetzuren, eiwitten, vitamine E, vitamine B in de vorm van foliumzuur en nicotinezuur, mineralen zoals magnesium, calcium en fosfor.

Koudgeperste Sesamolie

Sesamolie wordt geperst uit de sesamzaadjes. Het persproces dat voor onze zaden wordt gebruikt is een koud proces. Dat betekent dat ervoor wordt gewaakt, dat tijdens het persen de temperatuur niet boven de 35 graden Celsius stijgt als gevolg van wrijving. Hierdoor blijven de natuurlijk aanwezige nutriënten zo veel mogelijk bewaard.

Wanneer gebruik je seamolie?

Je kunt sesamolie gebruiken in koude gerechten. Vanwege de nootachtige smaak is de olie geschikt voor in bijvoorbeeld salades of sauzen. Maar deze sesamolie kan ook gebruikt worden als wok- of bakolie. En sesamolie is een uitstekende massageolie (vooral in combinatie met etherische oliën).

Waar kan ik sesamolie kopen?

Gemakkelijk sesamolie kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je sesamolie bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele sesamolie aanbieding meer.

Sesamolie Koudgeperst Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde sesamolie komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Sesamolie Koudgeperst Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Sesamolie Koudgeperst Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Sesamolie Koudgeperst Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.