Nieuw!

Shoyu Sojasaus Poeder Biologisch

5/5.0 (2 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Shoyu Sojasaus Poeder Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Handig en gemakkelijk in gebruik, vooral voor reizen, kamperen of als ruimtebesparende optie in de keuken.
  • plus-circle Langere houdbaarheid en minder gevoelig voor bederf, ideaal voor langdurige opslag.
  • plus-circle Handig om precieze hoeveelheden te meten bij recepten voor Aziatisch koken.
Details

Wat is biologisch Shoyu Poeder?

Sojasaus: Een Introductie

Sojasaus is een veelgebruikte smaakmaker in de Oosterse keuken en heeft verschillende varianten. Het wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen , tarwe, water en zout. Sojasaus voegt umami, een hartige smaak, toe aan gerechten en wordt gebruikt als dipsaus, marinade of smaakversterker.

Tarwe maakt sojasaus zoeter

De drie bekendste soorten sojasaus zijn shoyu, tamari en ketjap. Hoewel ze allemaal op sojabonen zijn gebaseerd, hebben ze elk hun eigen unieke smaakprofiel en toepassingen.
De toevoeging van tarwe maakt de sojasaus zoeter.

Ketjap manis & ketjap Asin

Traditionele Ketjap is een Indonesische sojasaus die dikker is dan de Japanse varianten. Het wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen, tarwe, suiker en soms andere smaakmakers. Er zijn twee veelvoorkomende varianten: ketjap manis, een zoete variant, en ketjap asin, een zoute variant. Ketjap wordt veel gebruikt als marinade en zoute smaakmaker in gerechten en als dipsaus.

Shoyu

Shoyu is een milde Japanse sojasaus en wordt beschouwd als de meest voorkomende sojasaus in de Japanse keuken. Het wordt gemaakt van een mengsel van sojabonen en tarwe, dat vervolgens wordt gefermenteerd met een unieke japanse schimmel-cultuur genaamd koji. Shoyu heeft een evenwichtige smaak van zout en umami, met een subtiele zoetheid.

Het wordt vaak gebruikt als dipsaus, tafelcondiment of als smaakmaker in soepen, stoofschotels en andere gerechten. Shoyu is verkrijgbaar in verschillende gradaties, zoals lichte shoyu (usukuchi) en donkere shoyu (koikuchi), die variëren in smaak en kleur.

Voordelen van Shoyu Poeder

Biologisch Shoyu poeder biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele vloeibare saus. Het poeder is handig en gemakkelijk in gebruik, vooral voor reizen, kamperen of als een ruimtebesparende optie in de keuken. Het heeft een langere houdbaarheid en is minder gevoelig voor bederf, wat het ideaal maakt voor langdurige opslag. Het poeder is ook handig om precieze hoeveelheden te meten bij recepten als u gaat Aziatisch koken.

Biologische Oorsprong

Ons biologisch Shoyu poeder is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. De sojabonen en tarwe die worden gebruikt voor het maken van dit poeder worden geteeld volgens biologische landbouwmethoden. Dit betekent dat er geen synthetische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) worden gebruikt tijdens het productieproces. Door te kiezen voor biologisch Shoyu poeder draagt u bij aan een duurzamere landbouw en ondersteunt u producenten die zich inzetten voor milieuvriendelijke praktijken.

Waar kan ik Shoyu poeder kopen?

Gemakkelijk Shoyu Sojasaus poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Soja producten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Shoyu poeder aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Shoyu Sojasaus Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde Shoyu poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Shoyu Sojasaus Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Shoyu Sojasaus Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Shoyu Sojasaus Poeder Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 59110-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Rijstmeel, Sojaboon, Tarwe, Zeezout
Bevat de volgende allergenen Soja-eiwit (-derivaten), Gluten
Speciale Eigenschappen BIO, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Japan
Land van productie Japan
Merk Holyflavours
HS-Code 21031000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 340 kcal / 1424 kJ
Eiwitten 9 g
Koolhydraten 30 g (sugar: 0 g)
Vetten 1 g (saturated: 0 g)
Vezels 1 g
Zout 21 g
Reviews
star star star star star
Echt zeer smaakvol en aan te bevelen
Uitstekend
star star star star star
Makkelijk meten
Ik gebruik Shoyu poeder graag in de keuken. Veel makkelijker om af te meten dan saus!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op