Sinaasappelschillen gemalen Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Sinaasappelschillen gemalen Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,10
Op voorraad
SKU
45400-conf
+ -

De schilletjes van Oranje

Sinaasappelschil wordt ook wel oranjeschil genoemd. Wist je al dat de sinaasappel een kruising is van Pomelo en Mandarijn? Hij bestaat al minstens 2400 jaar en komt uit Oost China. Tegenwoordig is het de meest gecultiveerde vrucht ter wereld en hij groeit in tropische en subtropische klimaten.

Productieproces Sinaasappelschillen gemalen

Onze gemalen sinaasappelschillen (Aurantii dulcis pericarpium) komen uit Ghana. Een verse sinaasappel smaakt al heerlijk sinas, maar gemalen sinaasappelschillen geven nog meer smaak af. Sinaasappelschillenpoeder is daarom bij uitstek geschikt om gerechten een typische sinassmaak te geven. Lekker in combinatie met zwarte of groene thee of met pure rooibos. Sinaasappelgranulaat is ook te gebruiken bij verschillende soorten vis en kip.

Gezonde eigenschappen van gemalen Sinaasappelschillen

Sinaasappelschillen bevatten verschillende fytonutriënten waaronder beta-caroteen en enkele flavonoïden (bijv. Naringenine). Deze flavonoïden zijn antioxidanten en ontstekingsremmers.

Voor de productie van dit poeder wordt de hele schil van de sinaasappel gebruikt. Dus zowel de oranje buitenlaag als de witte binnenlaag van de schil. De witte binnenlaag bevat enkele stoffen die bitter smaken. Het poeder kan dus ook een licht bittere smaak hebben.

Waar kan ik gemalen sinaasappelschillen kopen?

Gemakkelijk gemalen sinaasappelschillen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je gemalen sinaasappelschillen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele gemalen sinaasappelschillen aanbieding meer.

Sinaasappelschillen gemalen Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde gemalen sinaasappelschillen komt uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Sinaasappelschillen gemalen Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Sinaasappelschillen gemalen Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Sinaasappelschillen gemalen Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" van de produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.