Speculaaskruiden Mix Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Speculaaskruiden Mix Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 6,42
Op voorraad
SKU
44910-conf
+ -

De geschiedenis van speculaas

De welbekende speculaaspoppen zijn van oudsher geschenken waarmee mannen aangaven te willen trouwen met de vrouw die ze de pop aanboden. Die betekenis is in Nederland en België verdwenen en vervangen door de traditie om speculaaspoppen te geven aan kinderen tijdens de sinterklaas periode. In Duitsland echter bestaat deze traditie nog steeds (lebkuchen). Speculaas is een baksel op basis van boter, bruine suiker en speculaaskruiden. Een officiële benaming is koekspecerijen, dit omdat de gebruikte ingrediënten geen kruiden zijn maar specerijen. Specerijen zijn vaak intenser van smaak dan kruiden en worden gemaakt van andere delen van planten, zoals gemalen wortels, bast of zaad.

Speculaaskruiden toepassingen

In de specerijen die meestal gebruikt worden voor speculaas zitten kaneel, anijs, kruidnagel en iets kardemom. De samenstelling is echter variabel. Er bestaan kant-en-klare produkten en het is mogelijk de specerijen zelf te mengen, zoals traditionele bakkers dat meestal deden.

Onze speculaaskruidenmix bestaat uit louter biologische specerijen. Ze bevat kaneel, venkel, koriander, gember, kruidnagel, piment, foelie en kardemom.

Waar kan ik biologische kruidenmixen kopen?

Gemakkelijk biologische kruidenmixen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische kruidenmixen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische kruidenmixen aanbieding meer.

Speculaaskruiden Mix Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische kruidenmixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Speculaaskruiden Mix Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Speculaaskruiden Mix Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Speculaaskruiden Mix Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.