Spinazie Vlokken 4-6 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Spinazie Vlokken 4-6 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,72
Op voorraad
SKU
56620-conf
+ -

Gebruik van spinazievlokken

Spinazievlokken kunnen toegevoegd worden aan een gebakken eitje, maar kan ook heerlijk zijn door de soep. Ook kan het gebruikt worden bij onder andere salades, sandwiches, sauzen, smoothies.

Spinazievlokken 

Spinazie is een bladgroene bloeiende plant uit de amarantenfamilie. De plant komt oorspronkelijk uit Perzië, maar tegenwoordig groeit spinazie bijna overal op de wereld, met uitzondering van de tropische gebieden.

Rijk aan magnesium

Biologische spinazie vlokken is een van de rijkste bronnen van magnesium. Goed voor je botten! Daarnaast zorgt spinaziepoeder ervoor dat het je je hongergevoel onder controle brengt. Het bevat veel vitamine A, vitamine C, calcium, ijzer en veel kalium, wat een normale bloeddruk in stand houdt.

Waar kan ik biologische spinazie producten kopen?

Gemakkelijk biologische spinazie producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische spinazie producten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische spinazie producten aanbieding meer.

Spinazie Vlokken 4-6 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische spinazie producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Spinazie Vlokken 4-6 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Spinazie Vlokken 4-6 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Spinazie Vlokken 4-6 mm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.