Steranijs heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Steranijs heel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 7,56
Op voorraad
SKU
45630-conf
+ -

Waar komt Steranijs vandaan?

Steranijs (Illicium verum) lijkt qua smaak enorm veel op Anijs (Pimpinella anisum). Het is echter geen kruid zoals anijs. Steranijszaden zijn vruchtzaden van een boom die van oorsprong groeit in Vietnam en Zuid-West China, maar tegenwoordig in bijna heel Azië wordt geteeld. Steranijs heeft een zoete, warme drop-achtige smaak. Die wordt veroorzaakt door de stof Anethol, die je ook terugvindt in anijs en venkel.

Wat kun je allemaal met anijs?

Steranijs staat bekend om haar aroma van drop. Je vindt steranijs dan ook in veel snoepgoed van over de hele wereld, als alternatief voor anijs. In Azië is het een belangrijk ingrediënt van masala chai (India) en five-spice-powder (China). Ook in likeur wordt vaak anijs gebruikt, vooral in Galliano. Steranijs versterkt de smaak van vlees. De smaak van de steranijs is voller en steviger dan de smaak van de anijsplant. In Nederland is het nog steeds de traditie om steranijszaad op beschuit met muisjes te geven bij een geboorte.

Premium Steranijs heel Biologisch

Steranijs heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Bij Naturaplaza kun je steranijs kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.