Stevia Extract Poeder RebA60 Regular

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Stevia Extract Poeder RebA60 Regular? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Geen calorieën: Stevia extract poeder bevat geen calorieën, waardoor het een gezond alternatief is voor gewone suiker.
  • plus-circle Sterke zoetkracht: De zoetkracht van Stevia is 200 tot 300 keer sterker dan die van suiker, waardoor je maar een klein schepje nodig hebt om je producten zoet te maken.
  • plus-circle Geen negatieve effecten op het gebit: In tegenstelling tot gewone suikers heeft Stevia extract poeder geen negatieve effecten op het gebit.
Details

Het super zoetpoeder

Stevia extract poeder RebA 60% is 200 tot 300 keer zoeter dan suiker, 100% natuurlijk, bevat geen calorieën, en is geschikt en veilig voor gebruik door patiënten met diabetes, phenylketonurie (PKU) en candida. Stevioside poeder wit is een geconcentreerd extract RebA 60%. Het krijgt zijn witte kleur door het extractieproces met water. Hoog geconcentreerd gekristalliseerd extract uit bladeren van Stevia Rebaudiana planten zonder toevoegingen.


stevia-informatie

Ingrediënten Stevia RebA60:

Pure stevia powder met steviolglycoside (stevioside) poeder is vrij van suiker, gist, tarwegluten, soja, melk, ei, kleurstoffen, aroma's en kunstmatige zoetstoffen. Geen Maltodextrine of andere vulmiddelen, zoals (helaas) bekend bij enkele grote merken.

Voedingswaarde per 100 gram:

  • Calorieën 0,98 kJ / 0 kcal
  • Eiwit 0 gram
  • Koolhydraten 0 gram
  • Vet 0 gram

Stevia extract poeder RebA 60% van hoge kwaliteit.

Zo gebruik je Stevia RebA60 poeder:

Stevia extract poeder RebA 60% is te gebruiken voor alle gerechten en dranken die gezoet moeten worden. Vanwege de hoge zoetkracht slechts kleine hoeveelheden gebruiken. Een mogelijk alternatief is stevia Rebaudioside 97% poeder, dat door veel mensen als zoeter en minder bitter wordt ervaren.

Verpakking:

Stevia extract poeder RebA 60% is leverbaar in kraft verpakking van 25 gram en 50 gram, en in plastic verpakking van 1 kilo. Koel en droog bewaren. Houdbaarheid: zie etiket.

Waar kan ik stevia zoetstoffen kopen?

Gemakkelijk stevia zoetstoffen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je stevia zoetstoffen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele stevia zoetstoffen aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Steviahouse betekent verantwoord Zoeten

Het merk Steviahouse is ontstaan uit interesse voor natuurlijke producten die bijdragen aan een gezonder leven. Op zoek naar een gezond alternatief voor suiker vanwege enkele gezondheidsklachten, kwam 2012 jaar geleden Michel Groothuis terecht bij het plantje Stevia. Hij had zoveel baat bij het gebruik van stevia, dat hij besloot het ook met zijn medemens te delen. Hij startte de webshop www.steviahouse.nl. Hierin verkocht hij verschillende producten, gemaakt van stevia, zoals Stevia Extract Poeder RebA60 Regular.

Door het succes van Steviahouse vroegen klanten steeds vaker of er ook andere 'gezonde' producten geleverd konden worden. Zo breide het assortiment zich uit tot er 7 jaar later een webwinkel stond waarvan de naam 'Steviahouse' niet meer representatief was voor het aanbod. De webwinkel werd opgedoopt tot Naturaplaza en de Stevia producten kwamen onder de vlag van het nieuwe merk met de 'vertrouwde' naam Steviahouse te staan. Het uitgangspunt van het merk is nog altijd: Natuurlijk gezond!

Natuurlijk gezond!

De stevia zoetstoffen van Steviahouse zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Zo ook Stevia Extract Poeder RebA60 Regular. Wat Stevia producten als zoetstof zo bijzonder maakt, is dat ze geen calorieën bevatten. Het gebruik van Stevia heeft daarom geen effect op je bloedsuikerspiegel. Iedereen die van zoet houdt heeft daar baat bij, maar bovenal mensen met diabetes. Met de producten van Steviahouse mag je bijvoorbeeld je koffie zoet maken, zonder je zorgen te maken over je glucosespiegel.

Stevia Extract Poeder RebA60 Regular bevat geen chemische additieven

De smaak van Stevia is anders dan van gewone suiker. Sommige fabrikanten camoufleren dat smaakverschil met 'ongezonde' additieven zoals maltodextrine. Steviahouse kiest voor de weg van kwaliteit en het belang van de gezondheid van de eindgebruiker. Stevia Extract Poeder RebA60 Regular bevat daarom geen chemische of ongezonde additieven. Steviahouse zoekt doorlopend naar nieuwe natuurlijke manieren om de smaak en kwaliteit van haar producten te verbeteren.

Kenmerken
Artikelnummer 90015-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Dagelijkse inname: max. 564 mg per 50 kg lichaamsgewicht. Te gebruiken voor alle voedingsmiddelen en dranken die gezoet moeten worden. Gebruik kleine hoeveelheden in verband met de zoetkracht.
Ingrediënten Stevia
Speciale Eigenschappen Allergeen vrij, Raw, Suikervrij, Vegan, Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt China
Land van productie Duitsland
Merk Steviahouse
HS-Code 13021970
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 0
Eiwitten 0
Koolhydraten > 95 g Polyols: 95 g
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0
Natrium 1 mg
Reviews
star star star star star
blij met dit product
Ik moest als diabetes patiënt een alternatief zoeken voor de suiker die ik door mijn koffie deed, toen kwam ik deze stevia poeder tegen. Deze heb ik eens uitgeprobeerd en het bleek echt een top koop te zijn. Nu kan ik mijn koffie toch met een soort suiker drinken.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op