Stevia Extract Vloeibaar

Steviahouse verkoopt zijn producten als plantaardige grondstof. Dit product voldoet aan alle Europese richtlijnen en is op grond van wettelijke bepalingen als levensmiddel toegelaten. Lees hieronder verder...

Waardering:
97% of 100
Vanaf € 5,34
Op voorraad
SKU
90002-conf
+ -

Kracht van Stevia extract vloeibaar

Stevia extract vloeibaar is afkomstig van de Stevia plant. Deze plant bezit een zoetstof die als zoetmaker gebruikt wordt in tal van producten. De Stevia zoetstof wordt vooral als zoetjes voor in de koffie gebruikt. Deze zoetstof vervangt dan een suikerklontje of theelepel suiker. Stevia is ook vloeibaar te koop. De stof kan dan bijvoorbeeld worden gemengd door zoete of zelfs hartige bakproducten. Stevia is geen suiker, maar een zoetstof met een heel andere structuur.

Wat is Stevia extract vloeibaar?

Stevia is afkomstig van de Stevia Rebaudiana plant. De plant is een bladplant, die van origine groeit in Zuid-Amerika, met name Brazilië en Paraguay. Onderdelen van de plant worden gebruikt om de zoetstoffen mee te winnen. Deze zoetstoffen heten steviolglycosdien, waar rebaudioside en stevioside de belangrijkste twee van zijn. Wist je dat deze zoetstoffen maar liefst honderden malen zo zoet zijn als kristalsuiker? Dat is nog eens zoet en helemaal vrij van calorieën.

Waar gebruik je Stevia extract voor?

Stevia extract kan op verschillende manieren worden toegepast. De zoetstof is de ideale smaakmaker voor cocktails, smoothies en yoghurt. Ook kan je het gebruiken om ontbijtgraan zoet mee te maken. Tijdens het bakken kun je Stevia ook gebruiken, zowel voor zoetigheid als een hartige hap. Stevia heeft een glycemische waarde van 0 en bevat dus geen calorieën. Je kunt Stevia toevoegen aan kwark, maar ook aan yoghurt. Bakken gaat tot wel 200 graden Celsius. Let wel op: Stevia is ontzettend krachtig, dus voeg nooit grote scheuten toe.

Wat is Steviahouse?

Naturaplaza is een nog relatief jonge onderneming, die begin 2012 werd opgericht en in eerste instantie de naam “Steviahouse” droeg. De naam veranderde in 2019 in Naturaplaza. De naamswijziging werd doorgevoerd vanwege de betere weerspiegeling van het online aanbod. Maar in eerste instantie draaide alles om Stevia: Stevia is echt ons kernproduct te noemen.

stevia-informatie

Premium Stevia Extract Vloeibaar

Stevia Extract Vloeibaar is een natuurlijk product van premium kwaliteit. Je weet dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Steviahouse staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.