RebA60

Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular

5/5.0 (7 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De kracht van Stevia extract zoetjes RebA60

Stevia extract zoetjes RebA60 is een specifiek Stevia product. Inmiddels heeft bijna iedereen wel van Stevia zoetstof gehoord. Stevia extract bezit bijzondere eigenschappen. Ten eerste is de zoetstof vrij van calorieën. Dat houdt in dat je zoet kunt eten, zonder dat je van de zoetigheid dik wordt. Denk je aan zoetigheid, dan denk je aan suiker. De zoetstof Stevia is zoet, maar geen suiker. Het is een ander soort smaakversterker, die wel 200-300 keer de zoetigheid van suiker kan bereiken.

Oorsprong en geschiedenis Stevia

De Steviaplant heeft ook een wetenschappelijke naam, namelijk Stevia Rebaudiana. Reb. is natuurlijk een afkorting van Rebaudiana. De Rebaudiana plant groeit in Zuid-Amerika.

Productieproces Stevia

De bijzondere zoetstof wordt al eeuwenlang gewonnen en gebruikt. Het zijn de bladeren van de plant die je moet hebben als je de zoetigheid te oogsten. Deze worden verpulverd en dan geweekt.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

Stevia extract zoetje RebA60 Regular is rijk aan Steviolglycosiden. De Stevia zoetstof is ontzettend krachtig: je hebt vaak maar één zoetje nodig om je koffie zoet te krijgen. Voeg je er meer toe, dan wordt het al snel mierzoet. Zoetjes van Stevia bevatten geen calorieën, in tegenstelling tot gewone suiker. De stevia zoetjes zijn goed te bewaren in een speciale dispenser.

Waar kan ik Stevia producten kopen?

Gemakkelijk Stevia producten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Stevia producten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Stevia producten aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Steviahouse betekent verantwoord Zoeten

Het merk Steviahouse is ontstaan uit interesse voor natuurlijke producten die bijdragen aan een gezonder leven. Op zoek naar een gezond alternatief voor suiker vanwege enkele gezondheidsklachten, kwam 2012 jaar geleden Michel Groothuis terecht bij het plantje Stevia. Hij had zoveel baat bij het gebruik van stevia, dat hij besloot het ook met zijn medemens te delen. Hij startte de webshop www.steviahouse.nl. Hierin verkocht hij verschillende producten, gemaakt van stevia, zoals Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular.

Door het succes van Steviahouse vroegen klanten steeds vaker of er ook andere 'gezonde' producten geleverd konden worden. Zo breide het assortiment zich uit tot er 7 jaar later een webwinkel stond waarvan de naam 'Steviahouse' niet meer representatief was voor het aanbod. De webwinkel werd opgedoopt tot Naturaplaza en de Stevia producten kwamen onder de vlag van het nieuwe merk met de 'vertrouwde' naam Steviahouse te staan. Het uitgangspunt van het merk is nog altijd: Natuurlijk gezond!

Natuurlijk gezond!

De Stevia producten van Steviahouse zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Zo ook Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular. Wat Stevia producten als zoetstof zo bijzonder maakt, is dat ze geen calorieën bevatten. Het gebruik van Stevia heeft daarom geen effect op je bloedsuikerspiegel. Iedereen die van zoet houdt heeft daar baat bij, maar bovenal mensen met diabetes. Met de producten van Steviahouse mag je bijvoorbeeld je koffie zoet maken, zonder je zorgen te maken over je glucosespiegel.

Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular bevat geen chemische additieven

De smaak van Stevia is anders dan van gewone suiker. Sommige fabrikanten camoufleren dat smaakverschil met 'ongezonde' additieven zoals maltodextrine. Steviahouse kiest voor de weg van kwaliteit en het belang van de gezondheid van de eindgebruiker. Stevia Extract Zoetjes RebA60 Regular bevat daarom geen chemische of ongezonde additieven. Steviahouse zoekt doorlopend naar nieuwe natuurlijke manieren om de smaak en kwaliteit van haar producten te verbeteren.

Plus- en minpunten
  • plus-circle Vrij van calorieën: Stevia extract zoetjes RebA60 zijn een calorievrij alternatief voor suiker, waardoor je zoet kunt eten zonder dik te worden.
  • plus-circle Krachtige zoetstof: Slechts één zoetje is vaak voldoende om je koffie zoet te maken, dankzij de intense zoetkracht van Stevia.
  • plus-circle Handige dispenser: De Stevia zoetjes zijn gemakkelijk te bewaren en te doseren in een speciale dispenser.
Kenmerken
Artikelnummer 43150-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Tabletten
Aanbevolen gebruik Dagelijkse inname: max. 564 mg per 50 kg lichaamsgewicht. Te gebruiken voor alle voedingsmiddelen en dranken die gezoet moeten worden. Gebruik kleine hoeveelheden in verband met de zoetkracht. 60mg per tablet.
Ingrediënten Stevia
Speciale Eigenschappen Allergeen vrij, Raw, Suikervrij, Vegan, Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt China
Land van productie Duitsland
Merk Steviahouse
HS-Code 13021970
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 208,8 Kcal / 870 kJ
Eiwitten 0
Koolhydraten 40,5 g Polyols: 40,5 g
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0,5 g
Natrium 5,4 g
Reviews
star star star star star
Goed zoethoudertje
Prima smaak,niet te zoet en niet bitter
star star star star star
star star star star star
Zoetjes
Werkt. Prima.
star star star star star
geen Aspartaam
heerlijke zoetstof, zonder alle nadelen van vervangende zoetstoffen, zoals kankerverwekkende aspartaam, die in gewone zoetjes zit, en ze smaken gewoon lekkerder
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op