Strooisuiker Erythritol

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Strooisuiker Erythritol? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,25
Op voorraad
SKU
43220-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis Strooisuiker Erythritol

Erythritol is een natuurlijke zoetstof die voorkomt in sommige vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en paddenstoelen. Erythritol is de enige natuurlijke polyol en wordt geproduceerd middels fermentatie van glucose met natuurlijke enzymen.

Productieproces, Oogst en bewerking Erythritol

Na de fermentatie wordt de erythritol gedroogd, gefilterd en gezuiverd. Na dit proces zijn het witte korreltjes die lijken op suiker. Erythritol is geschikt als vervanger van suiker.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

Erythritol is geschikt als vervanger van suiker. Erytritol wordt snel in het bloed geabsorbeerd, met piekhoeveelheden in minder dan twee uur; het grootste deel van een orale dosis (80 tot 90%) wordt binnen 24 uur onveranderd in de urine uitgescheiden. Erytritol heeft geen effect op de bloedsuikerspiegel of het insulinegehalte in het bloed en kan daarom voor diabetici een doeltreffende suikervervanger zijn.

Waar kan ik Strooisuiker Erythritol kopen?

Gemakkelijk Strooisuiker Erythritol kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Strooisuiker Erythritol bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Strooisuiker Erythritol aanbieding meer.

Premium Strooisuiker Erythritol

Strooisuiker Erythritol van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.