Ashwagandha poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naarAshwagandha poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,73
Op voorraad
SKU
40070-conf
+ -

Wat is Ashwagandha?

Ashwagandha poeder wordt gemaakt van de wortels van de Withania Somnifera plant. De plant komt voor in heel Afrika, het Middellandse Zeegebied, Zuid-Azië en Mauritius. Ashwagandha wordt ook wel Indische ginseng genoemd, het wordt al eeuwenlang gebruikt als een poeder voor een goede of betere gezondheid.

Gezondheidsvoordelen

Ashwagandha heeft antistress-, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Het bevat alkaloïden, choline, vetzuren, aminozuren en suikers. Ook bevat het krachtige antioxidanten die gezonde voordelen kunnen hebben, waaronder het cholesterol verlagen, versterken van het immuunsysteem en de spiermassa vergroten.

Gebruik van Ashwagandha

Het Ashwagandha heeft een milde maar licht bittere smaak. Het kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden. Het wordt voornamelijk gebruikt als voedingssupplement en als functioneel ingrediënt in voeding en dranken.

Premium Ashwagandha poeder Biologisch

Ashwagandha poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.