Citroenschil Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroenschil Poeder BIO? Kijk… Lees hieronder verder...
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,92
Op voorraad
SKU
80152-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis van Citroenschilpoeder

Citroenschil poeder wordt gemaakt van de schil van de citroen. De citroen is een vrucht van de citroenboom (Citrus Limonum). De citroen is afkomstig uit Azië, maar komt tegenwoordig veel voor rond de Middellandse zee en Amerika. Deze citroenschil poeder is afkomstig uit Chili. Citroenschil bevat maar liefst 10 keer meer essentiële voedingsstoffen dan het sap van de citroen.

Nutriënten en gebruik

Het citroenschil poeder bevat onder andere vitamine A en C en ook mineralen als magnesium en calcium. Daarnaast bevat de citroenschil ook nog kalium en betacaroteen. Zowel het gele als het witte deel van de citroenschil worden in dit poeder gebruikt, wat het een bittere smaak kan geven.

Het hoge vitamine C gehalte in combinatie met de aanwezige flavonoïde zorgen er voor dat dit product een gezonde toevoeging is aan iedere maaltijd. Deze citroenschilpoeder is toe te voegen aan veel verschillende gerechten, zoals aan salades, in toetjes, in bakkerijgerechten en in vleesgerechten. Ook wordt deze frisse specerij veelvuldig in thee gebruikt.

Premium Citroenschil Poeder BIO

Citroenschil Poeder BIO van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.