Havermout Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Havermout Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,14
Op voorraad
SKU
95006-conf
+ -

Havermout Biologisch

Havermout is afkomstig van de haverplant (Avena sativa). De plant wordt ongeveer 1.2 meter hoog. Haver komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Europa en Zuidoost-Azië en het is een graansoort, die al sinds 7000 v.Chr. geteeld wordt. Havermout bevat veel koolhydraten en eiwitten en is daarom een veel gebruikt product bij de bereiding van een ontbijt.

Productieproces van Haver

Na de oogst wordt de haverkorrel eerst gewassen en ontdaan van het kroonkaf, deze buitenste schutblaadjes van de graankorrel zijn namelijk niet eetbaar. Vervolgens worden de korrels verhit en in stukjes geknipt. De geknipte stukken worden daarna samengevoegd en vormen het havermout.

Gezonde kenmerken van Havermout

Biologische havermout bevat veel vezels en die hebben een gunstige werking op de darmen. Daarnaast bevat havermout veel langzame koolhydraten, die ervoor zorgen dat het lichaam langer energie ervaart en de bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Ten slotte zorgt havermout er ook voor dat je minder snel honger krijgt, want het lichaam is langer verzadigd.
Bij Naturaplaza kunt u Biologische havermout kopen.

Premium Havermout Biologisch

Havermout Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Wilt u haver kopen?
Bij Naturaplaza kunt u havermout bestellen

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.