Oesterzwam Poeder Pleurotus ostreatus Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Oesterzwam Poeder Pleurotus ostreatus Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 8,24
Op voorraad
SKU
80202-conf
+ -

Kenmerken van de Oesterzwam

De oesterzwam (pleurotus ostreatus) is een paddenstoel die voorkomt op stammen van bomen. De paddenstoel komt voornamelijk voor op stammen van dode of beschadigde loofbomen waarop ze in groepen groeien als oesters op een oesterbank. Naast de loofboom zijn de populier, wilg en beuk veel voorkomende gastheren.

De hoed van de oesterzwam is vijf tot twaalf centimeter groot en schelpvormig. De kleur van de oesterzwam kan variëren van blauwgrijs tot grijsgeel.

Ontwikkelingsgang tot Oesterzwam Poeder

De oesterzwam is in de natuur het gehele jaar door te vinden. Tijdens de oogst worden de oesterzwammen met de hand geselecteerd. Na het oogsten wordt de oesterzwam in stukken gesneden en in de oven gedaan om te drogen. Vervolgens wordt de paddenstoel verwerkt tot oesterzwam poeder.

Oesterzwam Poeder smaak

Het vruchtvlees van de oesterzwam is zacht, wit en vezelig. Deze kenmerken zien we ook terug in de oesterzwam poeder, die over een mooie zachte smaak beschikt met een fijn aroma. Deze paddenstoel wordt gezien als een delicatesse in de Koreaanse, Japanse en Chinese keuken.

Premium Oesterzwam Poeder Pleurotus ostreatus Biologisch

Oesterzwam Poeder Pleurotus ostreatus Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische paddenstoelen poeders komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Bij Naturaplaza kunt u oesterzwammen kopen

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.