Pruikzwam Poeder Lionsmane Hericium Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pruikzwam Poeder Lionsmane Hericium Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
95% of 100
Vanaf € 11,65
Op voorraad
SKU
80201-conf
+ -

Pruikzwam poeder: de Lionsmane Hericium biologischHier vind je dit product ook als capsules

Pruimzwam poeder, of wel Lionsmane Hericium biologisch is een mondvol, maar wel een mondvol smaak van een premium ingrediënten. Het poeder van de pruikzwam is afkomstig van de Lion’s Mane. Deze zwam groeit aan bomen en is vanwege de vorm vernoemd naar de manen van een leeuw. Het is absoluut een bijzonder gezicht als je de zwam in het wild tegen het lijft loopt. In het Nederlands heet de Lion’s mane de pruikzwam. Toch adviseren we het niet hem op je hoofd te zetten. Dat is maar een gek gezicht. Eet hem liever op: hij is gezond en lekker!

Pruikzwam poeder van de Lionsmane Hericium biologisch kopen?

Overweeg je om pruikzwam te kopen? Laat je niet misleiden door de bizarre vorm: de zwam heeft een opvallend lekkere smaak. De namen pruikzwam, Hericium en Erinaceus zijn niet zo veelzeggend: ‘pompon’ zou passender zijn. Deze eetbare paddenstoelen zijn toch sprekend pompons!

Hoe smaakt de pruikzwam?

De pruikzwam heeft een erg verfijnde smaak, die vaak als kreeftachtig omschreven wordt. de Lion’s Mane, of Hericium Erinaceus, is vooral bekend van vleesvervangers, waarin hij als poeder of granulaat als smaakmaker kan worden verwerkt. De vorm van de zwam is wat raar, maar de smaak is om van te smullen.

Waar wordt de Lion’s Mane gevonden?

Deze witte, tot grijswitte – en soms zelfs lichtoranje – zwam wordt zowel in Noord-Amerika als in Azië gevonden. Toch komt hij ook in Europa voor en zelfs op meerdere plekken in ons eigen Nederland. De doorsnee van de Lion’s Mane kan 25 centimeter halen. In de Chinese keuken doet de pruikzwam het al jaren erg goed, maar tegenwoordig wordt er ook hier van gesmuld.

Waar kan ik pruikzwam poeder kopen?

Gemakkelijk pruikzwam poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je pruikzwam poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele pruikzwam poeder aanbieding meer.

Pruikzwam Poeder Lionsmane Hericium Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde pruikzwam poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Pruikzwam Poeder Lionsmane Hericium Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Pruikzwam Poeder Lionsmane Hericium Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Pruikzwam Poeder Lionsmane Hericium Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.