Psyllium Husks Vezels (99%) Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Psyllium Husks Vezels (99%) Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,95
Op voorraad
SKU
41350-conf
+ -

Oorsprong Psyllium

Psyllium (psyllii testa) is afkomstig van de plantago ovata plant. De plant komt oorspronkelijk uit Noord-Afrika, India, Pakistan en afghamistan. Wat is psyllium vlozaad? Vlozaad is slechts een ander woord voor psyllium.

Verwerking Psyllium Husks vezels

De voornaamste productie vindt plaats in India en Pakistan. na het oogsten worden de psyllium zaadjes verwerkt tot vezels (vlozaadpoeder).

Eigenschappen van Psyllium Husk poeder

De belangrijkste eigenschap van psyllium husk vezels (vlozaad poeder) is de zwelkracht. Die is maarliefst 66 maal hun eigen gewicht. Psyllium heeft daarom een zeer gunstige werking op de stoelgang. De vezels worden niet verteerd door de dunne darm en hebben slechts een puur functionele uitwerking in het absorberen van overtollig water. Daarom zijn ze ideaal om de stoelgang te stimuleren.

Ook kan regelmatige inname van psyllium husk vezels helpen de cholesterol te verlagen.

Gebruik Psyllium Husks Vezels

Psyliumvezels, ook wel gemalen vlozaad genoemd, wordt gebruikt als bindmiddel en als natuurlijke verbeteraar in brood en gebak. Ze geven een smeuïge textuur aan gebak en brood. Het zorgt ervoor dat brood en gebak langer vers blijft. Ook kun je het dagelijks drinken om je cholesterol te helpen op peil te blijven. Je hebt slechts een theelepel per dag nodig. Biologische psylliumhulzen bieden een uitstekende manier van het toevoegen van vezels aan uw dieet. Meng ze met voldoende water of vruchtensap in een glas water voor een reinigend en kalmerend gezond drankje.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Premium Psyllium Husks Vezels (99%) Biologisch

Psyllium Husks Vezels (99%) Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische raw-voeding komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.