Puori Blender Bottle 590 ml

(0 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Puori Blender Bottle 590 ml? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Beschrijving Blender Bottle

De Puori blender bottle is zeer innovatief op het gebied van shaker bottles. Het geheim van de Puori blender bottle is de blenderball die zorgt voor gladde shakes of smoothies binnen secondes. De blenderball is alleen te vinden in de blender bottles van Puori waarbij geen batterijen, koord, of andere benodigdheden nodig zijn. De bottle is lekvrij wat het ideaal maakt om mee te nemen. Tevens is de bottle BPA vrij en kan het voor de schoonmaak in de vaatwasser. Het is de perfecte accessoire om shakes of smoothies mee te nemen!

Blender bottle toepassingen

Draai de dop van de blender bottle. Voeg de ingrediënten bij elkaar in de bottle. Shake tot de substantie vloeiend is.

Premium Puori Blender Bottle 590 ml

Puori Blender Bottle 590 ml van Puori is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde accessoires komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Kenmerken
Artikelnummer 45050-conf
Kleur Groen
Speciale Eigenschappen Conventioneel
Merk Puori
HS-Code 39241000
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op