Biologische supplementen

Naturaplaza heeft 100% natuurlijke voedingssupplementen. De ingrediënten van onze supplementen zijn van biologische komaf en met zorg voor mens, dier en milieu geproduceerd. Deze supplementen van hoge kwaliteit helpen je om jouw lichaam die extra boost van energie te geven.

... Lees meer
17 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 19,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,11
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 9,12
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 8,08
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 19,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 19,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 11,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 9,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 10,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 12,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 19,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 19,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 19,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 9,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 6,06

Wat zijn natuurlijke supplementen? Boost je gezondheid boost met natuurlijke supplementen.

Natuurlijke supplementen worden ook wel biologische supplementen of biologische voedingssupplementen genoemd. Het zijn supplementen met een biologische oorsprong, niet synthetisch of in de fabriek gemaakt.

Het gaat onder meer om essentiële mineralen en vitaminen afkomstig uit zaden, planten, de zee en zelfs bijenkorven. De supplementen zijn te gebruiken als aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon, bij een dieet of tijdens een ontgiftingskuur.

Een essentiële vitamine

Vitamine D3 is een vitamine dat ons beschermt tegen allerlei kwalen. Ons lichaam maakt zelf vitamine D3 aan met behulp van zonlicht en door stoffen hiervoor uit onze voeding te halen. Tochhebben veel mensen een tekort aan vitamine D. We zitten veel en lang binnen, we krijgen te weinig zonlicht en op ons menu staat te weinig vitamine D3-rijk voedsel.

Dankzij hedendaags onderzoek is de aanzienlijke fysiologische invloed duidelijk geworden, die betrekking heeft op celproliferatie (celgroei en apoptose) en -differentiatie, inflammatie, hetimmuunsysteem, het endocrien systeem, hetrenine-angiotensinesysteem, deinsulineweerstandenvetmetabolisme.

Waarom natuurlijke supplementen?

Naturaplaza heeft 100% natuurlijke voedingssupplementen. Je weet dat de ingrediënten van de supplementen van biologische komaf zijn en met zorg voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd.

Supplementen helpen je om die extra boost te geven die je lichaam nodig heeft op dagen dat je je wat futloos voelt en eigenlijk in beweging zou willen komen. Met natuurlijke ingrediënten weet je zeker dat je naast de belangrijke stofjes geen stof binnen krijgt.

Let op de doseringen

Er staan aanbevolen dagelijkse doseringen op de verpakkingen van supplementen en dat is niet voor niets: je dient deze niet te overschrijden. Slik je meer dan is aangegeven, dan haal je daar meestal geen gezondheidsbonus mee. Je loopt juist de kans op gezondheidsrisico’s.

Meestal zijn voedingssupplementen niet geschikt voor kinderen die de leeftijd van 11 jaar nog niet hebben bereikt. Tijdens de zwangerschap kun je het best eerst contact met een arts opnemen.

Snelle en effectieve opname

Wist je dat natuurlijke voedingsstoffen doorgaans beter en sneller worden opgenomen door het lichaam dan synthetische stoffen? Daarom is het aan te raden te kiezen voor natuurlijke supplementen. Naturaplaza is een supplementen webshop die kiest voor alleen de allerbeste biologische producten. Je bent als klant verzekerd van de kwaliteit van ons hele assortiment.

Fabels over natuurlijke voedingssupplementen

Vitamine C is belangrijk voor het opbouwen en onderhouden van een sterke weerstand, maar het is niet zo dat als je ziek bent, je je onmiddellijk beter voelt als je een vitamine C pil achterover slaat. Zo werkt het niet. Je slikt vitamine C supplementen juist om te voorkomen dat je ziek wordt.

Supplementen zijn geen onzin. De stoffen die je dagelijks nodig hebt (om optimaal te kunnen functioneren) zijn bijna niet binnen te krijgen door dagelijks een ei, vis, peulvruchten, noten, verschillende groenten en ook nog eens de juiste oliën te nuttigen.

Met name vegetarische mensen, oudere mensen, sporters en mensen die veel binnen zijn, kunnen op één op meer vlakken een tekort opbouwen. Voor deze mensen zijn bepaalde supplementen wel degelijk heel nuttig.

Feiten over natuurlijke supplementen

Supplementen zijn, zoals hun naam al aangeeft ‘aanvullend’. Dat betekent dat je ze naast je gebruikelijke voedselinname moet gebruiken. Het zijn geen wonderpillen of toverbonen die het nuttigen van alle andere soorten van voedsel overbodig maken. In tegendeel, je zult ook zaken als eiwitten en voedingsstoffen binnen moeten krijgen, anders heeft je lichaam geen brandstof.

Supplementen die in Nederland worden verkocht zijn te vertrouwen. Alle supplementen die je bij Naturaplaza kunt kopen, bevatten etiketten met betrouwbare informatie, op basis van de huidige wetenschappelijke kennis.

De controle is streng, dus je weet als consument zeker dat je niet wordt voorgelogen of om de tuin wordt geleid. Omdat de etiketten zo objectief mogelijk zijn, is het belangrijk ze ook zo goed mogelijk op te volgen en niet je eigen plan te trekken.

Het maakt uit hoe en wanneer je capsules of tabletten inneemt. Het klinkt misschien wat gek, maar hoe jij je supplement inneemt, bepaalt hoe goed de werkzame voedingsstoffen door je lichaam worden opgenomen.

Het beste is om de capsules of tabletten in te nemen bij de maaltijd en dat met voldoende water. Waarom? Je lichaam is op dat moment actief aan het werk en de voedingsstoffen in het supplement worden net zo verwerkt als die in het eten.