Hennep Proteïne Poeder EU Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Hennep Proteïne Poeder EU Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 3,13
Op voorraad
SKU
40047-conf
+ -

Hennep Proteïne Poeder

Hennep proteïne poeder is een bron van eiwitten, aminozuren en omega vetten. Essentiële aminozuren kan het lichaam niet zelf aanmaken en moet verkregen worden via voeding. Proteïne draagt bij aan de groei en onderhoud van spiermassa. Het draagt ook de instandhouding van sterke botten.

Eigenschappen

hennep proteine poeder is ook rijk aan vezels, en mineralen. Oftewel hennep is erg gezond en kan uw lichaam positieve invloeden geven. Hennep heeft een nootachtige smaak en is makkelijk verteerbaar. Dit is erg geschikt voor sporters, vegetariërs en veganisten.

Gebruik

U kunt de hennep proteine poeder toevoegen aan smoothies, yoghurt, shakes of deegbestanddeel.
U kunt 1-2 x daags, 2-4 eetlepels toevoegen aan uw smoothie, yoghurt of in de shake.

Premium Hennep Proteïne Poeder EU Biologisch

Hennep Proteïne Poeder EU Biologisch van HolyFlavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Bij Naturaplaza kun je proteine poeder kopen

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.