Lijnzaad Proteïne Poeder GD licht-goud 33% Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Lijnzaad Proteïne Poeder GD licht-goud 33% Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,80
Op voorraad
SKU
80174-conf
+ -

Waarom Lijnzaad?

Lijnzaad is een bron van het Omega 3 vetzuur met de naam alfa-linoleenzuur, dat bijdraagt aan het behoud van een normaal cholesterolniveau in het bloed. Het is de meest overvloedige voedingsbron van dit essentiële vetzuur. Daarnaast bevat lijnzaad proteïne, verschillende B-vitamines en is het zeer rijk aan de mineralen thiamine, magnesium, kalium, en fosfor.

Toepassingen van lijnzaad

Lijnzaad is erg vezelrijk. Het is een geweldige aanvulling op shakes en maaltijdvervangers voor mensen die veel sporten of graag iets willen aankomen.

Premium Lijnzaad Proteïne Poeder GD licht-goud 33% Biologisch

Lijnzaad Proteïne Poeder GD licht-goud 33% Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische sport supplementen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.