Rijst Eiwit (80%) Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Rijst Eiwit Poeder 80% Biolog… Lees hieronder verder...
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,49
Op voorraad
SKU
40089-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis van Rijstproteïnepoeder

Rijst is een basisvoedingsmiddel voor meer dan de helft van de wereldbevolking. Het overgrote deel wordt verbouwd en geconsumeerd in Azië. Rijst wordt al meer dan 10.000 jaar verbouwd. Rijst is er in duizenden verschillende soorten en wordt geteeld op alle continenten.

Verwerking tot eiwit-poeder

Nadat de rijst wordt geoogst wordt het gemalen tot rijstmeel. Na dit proces wordt het gemengd met water en het α-amylase enzym om de rijst te hydrolyseren, hierna wordt het gefilterd, gedroogd en gezeefd tot een fijn poeder. Deze rijst eiwit poeder wordt alleen geproduceerd uit het endosperm van de rijstkorrel, omdat hierin het grootste deel van het eiwit is opgeslagen.

Eiwit

Naast water is eiwit een groot component van de spieren. Na het sporten moeten spieren herstellen en daarvoor zijn grondstoffen nodig, als aminozuren (bouwstenen van eiwitten). Deze poeder zit boordenvol aminozuren en heeft een eiwitgehalte van boven de 80%.

Gebruik

Dit rijst poeder uit China is toe te voegen aan smoothies, in pap, in soepen of in desserts. Rijst eiwitpoeder verhoogt de dagelijkse eiwitinname.

Premium Rijst Eiwit (80%) Poeder Biologisch

Rijst Eiwit (80%) Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische sport supplementen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Bij Naturaplaza kun je eiwitpoeder rijst kopen

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.