Vervallen

Puori CP1 Collageenpeptiden 10g Sample

(0 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Puori CP1 Collageenpeptiden 10g Sample? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • Bevat 10g collageenpeptiden per sample
  • Kan bijdragen aan gezonde gewrichten en botten
  • Veelzijdig in gebruik in verschillende industrieën
Details

Waarom moet je collageen nemen?

Voedselbronnen van collageen zoals bot, pezen en ander bindweefsel worden in veel kleinere hoeveelheden gegeten dan ooit tevoren. CP1 is een handige manier om ervoor te zorgen dat uw lichaam de juiste vitale bouwstenen krijgt die we mogelijk missen door een typisch westers dieet met veel mager vlees, zuivel en plantaardige eiwitbronnen.

Verhaal van het ingrediënt

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en komt vooral voor in de spieren en het bindweefsel, waar het van vitaal belang is voor de vorming en functie van met name huid, haar, nagels, gewrichten, pezen en botten.

CP1 van Puori is een schoon, hoogwaardig gehydrolyseerd collageenpoeder, dat alleen zuivere collageenpeptiden bevat die zorgen voor een optimale opname en werking in het lichaam. Het is gemaakt van gehydrolyseerd collageen van koeien en bevat collageen type 1 en 3.

Collageen heeft een complex aminozuurprofiel met een mix van zowel voorwaardelijke als essentiële types. Bijzonder hoog in voorwaardelijke aminozuren, zoals arginine, glycine en proline, die geweldig zijn voor de ondersteuning van de structuur van onze gewrichten, nagels, huid, haar, evenals de gezondheid van onze darm en pezen.

CP1 is een ongearomatiseerd poeder dat gemakkelijk oplost en mengt in elke koude of warme drank, zonder toevoeging van enige smaak. Elke schep CP1 levert meer dan 90% puur eiwit, dat het voedingsprofiel van elke drank, smoothie of andere drank verrijkt.

Volledige transparantie met Clean Label

We streven ernaar de schoonste producten te maken en alle productpartijen te testen. De testresultaten kunnen worden bekeken op Clean Labels met behulp van het betreffende batchnummer.

Waar kan ik Puori CP1 samples kopen?

Gemakkelijk Puori CP1 samples kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Puori CP1 samples kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Puori CP1 samples aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

De gezondheidsclaims in deze tekst zijn nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Puori, de beste in pure, schone en effectieve supplementen

Puori CP1 Collageenpeptiden 10g Sample is een product van het Deense merk Puori. Puori is opgericht in 2009 vanuit de behoefte om actieve (crossfit) sporters te ondersteunen met Puori CP1 samples. Het begon met een Omega-3 visolie, maar al gauw werd het assortiment uitgebreid met supplementen zoals bijvoorbeeld Puori CP1 Collageenpeptiden 10g Sample.

Het succes van Puori is deels gebaseerd op de transparantie van het bedrijf. Alle producten worden al vanaf het begin door derde partijen getest en beoordeeld. Ook Puori CP1 Collageenpeptiden 10g Sample wordt dus volledig transparant en onafhankelijk getest.

Nog meer info?

Wil je nog meer weten over Puori CP1 Collageenpeptiden 10g Sample? Stel je vragen dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 45770-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Aanbevolen dagelijkse portie voor volwassenen vanaf 11 jaar: Meng 1 schep (10g) in elke drank wanneer het u uitkomt.
Speciale Eigenschappen Conventioneel
Merk Puori
HS-Code 21069092
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op